Webinaari
24.05.2022 - 14.06.2022

Kuntien ja yhdistysten yhteistyö kukoistamaan! – webinaarisarja

Pitovoimaa Pyhäjärviseudulle-hanke tarjoilee nyt erittäin asiapitoisen webinaarisarjan: Kuntien ja yhdistysten yhteistyö kukoistamaan! Webinaarisarja on suunnattu ennen kaikkea kunnan viranomaisille ja luottamushenkilöille, sekä tietenkin yhdistystoimijoille. Webinaarisarjassa on neljä osaa ja yksi osa kestää tunnin. Mitä useampaa pääsette seuraamaan, sitä enemmän teillä on työkaluja olla mukana kehittämässä kunnan ja yhdistysten yhteistyötä omassa kunnassanne! Kannattaa siis olla linjoilla. Ilmoittautumisia webinaareihin ei tarvita.

Ti 24.5.2022 klo 17-18 Milja Karjalainen: Hyvinvointialueen vaikutukset?
Ensimmäisessä osiossa kuulemme Satakunnan Yhteisökeskuksen toiminnanjohtajan Milja Karjalaisen puheenvuorossa kuntien ja yhdistysten yhteistyöstä yleisesti sekä ennen kaikkea pohdimme tulevien hyvinvointialueiden mahdollisia vaikutuksia tuohon yhteistyöhön.
LINKKI 25.5. webinaariin: https://bit.ly/3McyHOZ
To 2.6.2022 klo 17-18 Päivi Kurikka: Kumppanuuspöytä
Webinaarisarjan toisessa osassa Kuntaliiton kuntien ja järjestöjen yhteistyöstä vastaava erityisasiantuntija Päivi Kurikka esittelee meille Kumppanuuspöytä-toimintamallin.
LINKKI 2.6. webinaariin: https://bit.ly/39kFszK
Ti 7.6.2022 klo 17-18 Nurmes, Uusikaupunki ja Kannonkoski: Esimerkkejä elävästä elämästä
Kolmannessa osiossa saamme käytännön esimerkkejä ja parhaita kokemuksia kolmesta kunnasta. Yhteisökoordinaattori Anu Huusko esittelee Nurmeksen kunnan vapaaehtoispankkia yhdessä sitä käyttävän Valtimon MLL:n puheenjohtajan Salla Ovaskaisen kanssa. Järjestökoordinaattori Teija Pajula Uudestakaupungista esittelee Yhteistä kumppanuutta-hanketta. Nuoriso- ja kulttuurivastaava Tarja Alainen Kannonkoskelta kertoo yhdessä Keski-Suomen Yhdistysten Tuen erityisasiantuntija Anu Hätisen kanssa järjestöpositiivisen kunnan toimintamalleista.
LINKKI 7.6. webinaariin: https://bit.ly/3Me1jaD
Ti 14.6. klo 17-18 Sini Lahdenperä: Vapaa-Fri!
Webinaarisarjan loppuhuipennuksena hankepäällikkö Sini Lahdenperä oikeusministeriöstä esittelee käynnissä olevaa Vapaa-Fri!-hanketta ja kertoo meille juuri toukokuussa valmistuneista tuloksista, kuten kuntien ja yhdistysten yhteistyön parhaita käytänteitä.
LINKKI 14.6. webinaariin: https://bit.ly/3yDyLTQ

Liittyvät aiheet