Monipaikkainen tapahtuma
09.09.2023 klo 00:00 - 23:59

Lähiruokapäivä

Valtakunnallinen Lähiruokapäivä järjestetään jälleen lauantaina 9.9.2023! Laita päivä kalenteriin ja lähde tutustumaan oman lähiseutusi kohteisiin!

Lähiruokapäivänä pääset tutustumaan paikallisiin tuottajiin ja yrityksiin, ostamaan tuoreita raaka-aineita ja tuotteita suoraan tekijöiltä itseltään sekä tietenkin nauttimaan herkullisesta lähiruoasta. Monissa kohteissa on myös mahdollisuus päästä tutustumaan eläimiin, koneisiin ja pihapiirin.

Kyseessä on siis oikea maaseudun avointen ovien tapahtuma. Tervetuloa vierailulle Lähiruokapäivänä!

Lue lisää Lähiruokapäivästä

Mukaan järjestäjäksi?

Oletko lähiruoantuottaja tai muu maaseudun toimija? Tarjoamme kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden järjestää oma tapahtuma Lähiruokapäivänä. Liity mukaan Lähiruokapäivän järjestäjien joukkoon ja avaa ovesi vierailijoille!

Lähiruokapäivä on tarkoitettu kaiken kokoisille ja näköisille tuottajille, tiloille, puutarhoille, palveluille, yrittäjille ja jatkojalostajille, jotka työskentelevät suomalaisen lähiruoan parissa. Mukaan toivotaan myös maaseudun elämysmatkailun tuottajat, ruoka-alan ammattilaiset ja muut toimijat, aina yhdistyksiä ja seuroja myöten!

Lue lisää oman tapahtuman järjestämisestä