Webinaari
30.03.2022 klo 09:30 - 12:00

Luontoarvot hyvinvoinnin lähteenä / Så tar vi vara på naturens värden

Mer information också på svenska här.

Yhteispohjoismaisessa Nordic NaBS -hankkeessa on kehitetty pohjoisiin olosuhteisiin soveltuvia luontoperustaisia palvelumalleja ja yhteistyötä alan yritysten sekä sote- ja kasvatusalan toimijoiden välillä. Nyt on tullut aika jakaa kehittämistyömme tuloksia ja hyviä kokemuksia kaikille luontoperustaisista palveluista ja niiden tuottamasta hyvinvoinnista kiinnostuneille!

Webinaarissa kuullaan käytännön vinkkejä luontoperustaisten palvelujen tuottamisesta ja hankkimisesta. Asiantuntijamme esittelevät yrittäjien kanssa toteutettujen palvelumuotoiluprosessien ja liiketoimintasuunnittelun tuloksia sekä luontoperustaisesta palvelusta laadittujen Social Return On Investment (SROI) -laskelmien tuloksia. Webinaari tarjoaa ideoita ja käytännön tietoa luontolähtöisiä palveluita tuottaville yrittäjille, yritystoimintaa suunnitteleville sekä sote- ja kasvatusalan toimijoille.

Webinaari toteutetaan Zoomissa. Tilaisuus on kaksikielinen, ja tarjolla on simultaanitulkkaus joko suomeksi tai ruotsiksi esityskielen mukaan.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoa löytyy tapahtuman verkkosivuilta.