Live-tapahtuma
30.09.2022 klo 09:00 - 00:00

Maaseutugaala

On tullut aika kokoontua yhteen juhlistamaan päättyvää ohjelmakautta sekä sen huikeimpia onnistumisia! Tervetuloa Maaseutugaalaan Kurikkaan 30.9.2022! Ilmoittaudu mukaan 2.9.2022 mennessä.

Tervetuloa juhlistamaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa ja ohjelmakauden upeimpia onnistumisia perjantaina 30.9.2022 Kurikan kampukselle!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt avoinna. Ilmoita itsesi mukaan 2.9.2022 mennessä. Ilmoittautumaan pääset täällä.

Ohjelma

Alun perin Maaseutuparlamentin 2021 yhteydessä järjestettäväksi suunniteltu Maaseutugaala toteutuu vihdoin! Viikonlopun aikana Kurikassa on luvassa monenlaista ohjelmaa – oikea maaseudun supertapahtuma!

Elon iloa -retket klo 10.00-16.00

Gaalapäivä alkaa Leader-ryhmien järjestämillä retkillä, jotka suuntautuvat ympäri Etelä-Pohjanmaata ja Pohjanmaata. Retkillä vieraillaan mitä mielenkiintoisimmissa maaseuturahoitusta saaneissa kohteissa.

Retkiin järjestetään kuljetukset. Ilmoittautuminen retkille tehdään Maaseutugaalan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tutustu retkien kohteisiin ja aikatauluihin.

Hankenäyttely klo 18.00-19.00

Päivä huipentuu Maaseutugaalaan Kurikan kampuksella.

Kampuksen ovet aukeavat klo 18.00. Tällöin vieraat pääsevät tutustumaan illan finalisteihin hankenäyttelyssä sekä nauttimaan alkumaljoista ja cocktailpaloista.

Maaseutugaala klo 19.00-0.00

Gaalatilaisuus alkaa klo 19.00. Luvassa on herkullinen kolmen ruokalajin illallinen, upeita esityksiä sekä tietenkin ohjelmakauden upeimpien hankkeiden ja onnistumisten palkitsemiset. Ilta huipentuu illan tähtiartistin esiintymiseen.

Innokkaimmat voivat jatkaa iltaa Hotel Kurikassa varsinaisen gaalan jälkeen.

Sadonkorjuutori la 1.10. klo 10.00-15.00

Lauantaina 1.10.2022 maaseudun supertapahtuma saa jatkoa, kun Kurikan kaupunki ja MTK järjestävät yhdessä sadonkorjuutorin Kurikan torilla. Tarjolla on monipuolinen valikoima kotimaista lähiruokaa lähituottajien myyntipisteissä, luonnontuotteita, käsitöitä sekä paljon muuta mielenkiintoista tutustuttavaa. Alueella on myös järjestöjen infopisteitä ja lapsille ohjattua tekemistä.

Lisätietoa sadonkorjuutorista luvassa lähempänä ajankohtaa syksyn alussa.

Majoitus ja kuljetukset

Vieraat varaavat majoituksen itse. Mikäli majoitut Kurikassa tai Seinäjoella sopimushotelleissamme, saat huoneen alennettuun hintaan ja pääset osallistumaan yhteiskyydityksiin retkille ja Maaseutugaalaan.

Lisätietoa majoituspaikoista löydät täältä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on avoinna 8.8.–2.9.2022. Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittautua sekä retkille että Maaseutugaalaan. Samalla voit varata paikkasi yhteiskyydityksiin sekä ilmoittaa erityisruokavaliosi.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on avoinna 2.9.2022 saakka, mikäli tapahtuma ei täyty sitä ennen.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua maksamaan 35 euron omavastuuosuuden.

Huomaathan, että majoituksen varaat itse.

Ilmoittaudu mukaan täällä.