Monipaikkainen tapahtuma
22.02.2024 - 14.04.2024

#Maaseutuleiri | Logokilpailu

Suunnittele ainutlaatuinen ja innostava logo Suomen maaseudulle.

Syyskuussa 2023 joukko aktiivisia maaseudun kehittäjiä otti maaseudun brändin haltuun. Historian ensimmäisillä Maaseutuleirillä laadittiin Maaseudun manifesti ja sen tueksi 10 ohjetta. Vuoden 2024 Maaseutuleiri järjestetään 10.-11.10.2024 ja silloin jatkamme maaseudun brändityötä laatimalla maaseudulle oman brändikäsikirjan. Brändi tarvitsee myös logon ja avaammekin nyt logosuunnittelukilpailun!

Haluatko jättää oman jälkesi maaseudun brändityöhön? Suunnittele ainutlaatuinen ja innostava logo Suomen maaseudulle. Voit hyödyntää logon suunnittelussa Maaseutumanifestia tai se voi edustaa omaa näkemystäsi maaseudun kaipaamasta visuaalisesta ilmeestä.

KILPAILUN SÄÄNNÖT:

  • Luo logo, joka edustaa kaunista ja monipuolista maaseutuamme
  • Logon voi toteuttaa käsin, maalaten, piirtäen tai tietokoneella. Sitä on voitava käyttää sekä värillisenä, että mustavalkoisena.
  • Logon tulee toimia sekä suomeksi, että ruotsiksi.
  • Liitä ehdotukseen lyhyt kuvaus siitä, mitä haluat logon viestivän.
  • Logon tulee perustua osallistujan omaan suunnitteluun, eikä sitä ole julkaistu aiemmin.

OSALLISTUMINEN:

Lähetä logoehdotuksesi sähköpostilla osoitteeseen: riikka.koskinen@toitasuomesta.fi 14.4.24 mennessä

Otsikoi ehdotuksesi: LOGOKILPAILU MAASEUTULEIRI

VOITTAJAN VALINTA JA PALKITSEMINEN
Logokilpailun voittajalogon valitsee moniammatillinen raati ja palkintona on yhden henkilön osallistuminen vuoden 2024 Maaseutuleirille.

JULKAISEMINEN JA KÄYTTÖOIKEUDET:

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että lähettämäsi logoehdotukset voivat olla julkisia. Kilpailun järjestäjät säilyttävät oikeudet valita voittajalogon ja käyttää sitä ja muita kilpailuun osallistuneita valitsemallaan tavalla Suomen maaseudun hyväksi.