Webinaari
16.05.2023 klo 10:30 - 12:00

Network to innovate – How does LEADER support Agriculture and Innovation!?

Kansainvälinen webinaari maataloutta ja innovaatioita tukevista Leader-hankkeista ti 16.5. klo 10:30-12 Suomen aikaa. Esittelyssä neljä kiinnostavaa esimerkkiä. Tervetuloa kuulolle ja verkostoitumaan!

Viron, Latvian, Puolan ja Suomen maaseutuverkostot järjestävät ti 16. toukokuuta klo 10:30-12:00 Suomen aikaa virtuaalisen tilaisuuden Network to innovate – How does LEADER support Agriculture and Innovation!? Tilaisuus on osa Network to innovate -webinaarisarjaa. Tilaisuudessa voit tavata muita alan toimijoita, vaihtaa tietoa ja mahdollisesti jopa solmia uusia kumppanuuksia. Webinaarissa esiteltävät neljä esimerkkiä:

1)   Transnational cooperation project ”Searching for innovation and smart solutions” | Kristiina Tammets, LAG Tartu County Development Association

2)   BeeKing: A digital tool for beekeeping | Jānis Kronbergs, Ltd. BeeTech Services

3)   Farm-Up: Business Activity and Start Up Innovations for Rural Areas |  Tuuli Pirttikoski, Satafood Development Association, Finland

4)   Kitchen incubator in Strzałków | Mirosław Rajtar, Deputy Mayor of Stopnica, Poland

Tilaisuuden päätavoitteena on verkostoituminen ja tiedonvaihto Pohjoismaiden ja Baltian maiden hankkeista. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita maasta riippumatta. Tilaisuuden työkieli on englanti, ja se järjestetään Zoomilla. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tilaisuutta edeltävänä päivänä.