Monipaikkainen tapahtuma
16.04.-24.04.2024

Peltotukihakukoulutukset kevät 2024 – Kainuu

Kainuun maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueet, Kainuun ELY-keskus ja ProAgria Itä-Suomi järjestävät yhteistyössä MTK Pohjois-Suomen MaaseutuHarava2 - hankkeen kanssa jälleen viiden tilaisuuden viljelijätukikoulutuskierroksen huhtikuussa. Kaikki tilaisuudet ovat samansisältöisiä ja voit osallistua minkä kunnan tilaisuuteen tahansa. Koulutuksissa keskitytään tukijärjestelmän tuomiin mahdollisuuksiin tilallasi, tukiehtoihin, ehdollisuuden uusiin kohtiin ja kuullaan satelliittiseurannan toteutuksesta vuonna 2024.

Kuullemme myös viljelijöiden kertomana  menneen tukivuoden onnistumisista sekä haasteista. Joka tilaisuudessa on paikkakuntaa edustavan viljelijän puheenvuoro. Tilaisuuksiin on varattu myös aikaa keskustelulle ja mieltä askarruttaville kysymyksille. Halutessasi voit jättää jo ennakkokysymyksen klikkaamalla TÄHÄN.

Huomioithan, että valtaosaan tilaisuuksia on paikanpäälle saapuville ilmoittautuminen. Ilmoittautumalla varmistat maksuttomat tarjoilut itsellesi. Etäyheyksin osallistuville ei ole erillistä ilmoittautumista. Alla listaus kaikista viljelijätukikoulutuspaikkakunnista ja löydät listauksesta ilmoittautumislinkin paikalle osallistuaksesi sekä etäilijöille linkki, jolla pääsee sitten linjoille mukaan.

 

PAIKKAKUNNAT:

16.4.2024, tiistai    Kajaani, Koskikartano Vuolijoki 

 

17.4.2024, keskiviikko      Kuhmo, Pajakkasali, Kuhmotalo 

 

18.4.2024, torstai     Sotkamo, Kino Visio

 

23.4.2024, tiistai    Suomussalmi, Kunnanviraston valtuustosali

 

24.4.2024, keskiviikko     Paltamo, Kainuun Opisto, Mieslahti 

 

Ohjelma ja lopullinen aikataulu julkaistaan piakkoin.

****

Laitahan itsellesi sopiva päivä jo kalenteriin!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

 

Seuraa ilmoittelua myös sosiaalisesta mediastamme.

 

Lisätietoja:

Johanna Huotari, johanna.huotari@mtk.fi, +358 504716882