Webinaari
03.04.2023 klo 10:15 - 11:45

Sipulin ja valkosipulin viljely, kannattavuus ja markkinat, Peltoviljelyn vaihtoehdot ja mahdollisuudet -sarja (W)

Peltoviljelyn mahdollisuudet ja vaihtoehdot sarjan tavoitteena antaa sysäyksiä tilallisille uusista viljelykasveista ja niiden viljelystä, markkinoista ja kannattavuudesta.

Maanantaina 3.4. webinaarin aiheena on sipulin ja valkosipulin viljely. Tilaisuus alkaa 10.15 ja asiantuntijana puhumassa on viljelijä Tero Sarala Liedosta, Sarkalan Sipulilta.
Peltoviljelyn mahdollisuudet ja vaihtoehdot sarjan tavoitteena antaa sysäyksiä tilallisille uusista viljelykasveista ja niiden viljelystä, markkinoista ja kannattavuudesta. Tänä vuonna keskitymme myös viljelykiertoon.
Lyhyitä (1,5 h) webinaareja asiantuntijapuheenvuoroin eri kasvien perusviljelystä/yrittäjyydestä, sen kannattavuudesta. Webinaarisarjan lopuksi kuulija osaa arvioida tuotannon kannattavuutta ja siihen vaikuttavia seikkoja.
Osallistuja tuntee erikoiskasvien erityisvaatimukset maaperän, kylvösiemenen, lannoituksen, kasvintuhoojien ja viljelytekniikan huomioiden sadon jatkojalostuksen ja markkinoinnin ja siten osaa arvioida sen soveltuvuutta mm. omalle tilalle muuttuvissa olosuhteissa.
Paikka: webinaari, zoom-alustalla
Kenelle: yrittäjät, opiskelijat, maatilan toiminnan kehittämisestä kiinnostuneet
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/peltokasvituotannonvaihtoehdot2023
Osallistujalinkki: lähetetään ennakkoon ilmoittautuneille, se on noudettavissa myös www.innostutiedosta.fi sivustolta tai alta. Sama linkki toimii kaikissa tilaisuuksissa. Ilmoittautuneena tulet saamaan linkin kaikkiin tilaisuuksiin, mutta osallistuminen on vapaaehtoista.
Järjestäjät: Savonia-amk ja MTK-Pohjois-Savo Innostu tiedosta -hanke
Lisätietoa: Anne-Mari Heikkinen p. 0447050401, anne-mari.heikkinen@mtk.fi
P.s Sarjan muut luennot ja aikaisemman vuoden kasviluennot on katsottavissa www.innostutiedosta.fi

Liittyvät aiheet