Koulutus
25.10.2022 klo 07:00 - 18:00

Tutustumisretki: Elintarvikejalostuksen uudet tuulet – tutustuminen Luken ekstruusiokeskukseen ke 25.10.2022

Edit! Muutama paikka vapaana:Tutustumisretki Luken ekstruusiokeskukseen Luopioisten tilalle, Jokioisiin tiistaina 25.10. Lähtö Jamk, Rajakatu 35, Jkl klo 7, paluu samaan paikkaan noin klo 18.

Tutustumisretki: Elintarvikejalostuksen uudet tuulet – tutustuminen Luken ekstruusiokeskukseen

25 lokakuun @ 07:0018:00

Tutustumisretki Luken ekstruusiokeskukseen Luopioisten tilalle, Jokioisiin tiistaina 25.10.

Retken aikataulu ja ohjelma:

7.00 Lähtö linja-autolla Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselta (Rajakatu 35)

10.00 (noin) Saapuminen Luken Jokioisten toimipisteeseen, kahvitarjoilu

Toiminnan esittely ja asiantuntijapuheenvuorot

  • Fermentoinnilla makua ja laatua kala- ja kasvistuotteisiin, Minna Kahala, erikoistutkija,
  • Syötävät kalvot marjasivuvirroista, Nora Pap, erikoistutkija
  • Suomalaisista sienistä innovatiivisia tuotteita, Henri Vanhanen, erikoistutkija
  • Case Polar Glucan Oy – Ekstruusioteknologiasta ammattikäytössä, Ilkka Lehtomäki, toimitusjohtaja

12.00 Lounas (omakustanteinen), Wendla-lounasravintola

13.00 FoodPilot -koehallin ja laitteiden esittely sekä ekstruusiolaitteen demokäyttö -esitys

  • keskustelua, yhteistä ideointia ja visiointia

14.30 Loppukeskustelu ja päätöskahvit neuvottelutilassa

15.00 Lähtö kotimatkalle

18.00 (noin) Paluu Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Luonnonvarakeskus, Keski-Suomen ELY-keskus ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja sen hallinnoima Keski-Suomen ruokaverkosto -yhteistyöhanke. Järjestävät tahot pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa.

Ilmoittaudu mukaan tutustumisretkelle Webropolissa.

Lisätietoja: Leena Pölkki, KEVE-hankkeen projektipäällikkö, etunimi.sukunimi@jamk.fi