Edit! Muutama paikka vapaana:Tutustumisretki Luken ekstruusiokeskukseen Luopioisten tilalle, Jokioisiin tiistaina 25.10. Lähtö Jamk, Rajakatu 35, Jkl klo 7, paluu samaan paikkaan noin klo 18.
Tutustumisretki: Elintarvikejalostuksen uudet tuulet – tutustuminen Luken ekstruusiokeskukseen
25 lokakuun @ 07:00 – 18:00
Tutustumisretki Luken ekstruusiokeskukseen Luopioisten tilalle, Jokioisiin tiistaina 25.10.
Retken aikataulu ja ohjelma:
7.00 Lähtö linja-autolla Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselta (Rajakatu 35)
10.00 (noin) Saapuminen Luken Jokioisten toimipisteeseen, kahvitarjoilu
Toiminnan esittely ja asiantuntijapuheenvuorot
- Fermentoinnilla makua ja laatua kala- ja kasvistuotteisiin, Minna Kahala, erikoistutkija,
- Syötävät kalvot marjasivuvirroista, Nora Pap, erikoistutkija
- Suomalaisista sienistä innovatiivisia tuotteita, Henri Vanhanen, erikoistutkija
- Case Polar Glucan Oy – Ekstruusioteknologiasta ammattikäytössä, Ilkka Lehtomäki, toimitusjohtaja
12.00 Lounas (omakustanteinen), Wendla-lounasravintola
13.00 FoodPilot -koehallin ja laitteiden esittely sekä ekstruusiolaitteen demokäyttö -esitys
- keskustelua, yhteistä ideointia ja visiointia
14.30 Loppukeskustelu ja päätöskahvit neuvottelutilassa
15.00 Lähtö kotimatkalle
18.00 (noin) Paluu Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Luonnonvarakeskus, Keski-Suomen ELY-keskus ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja sen hallinnoima Keski-Suomen ruokaverkosto -yhteistyöhanke. Järjestävät tahot pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa.
Ilmoittaudu mukaan tutustumisretkelle Webropolissa.
Lisätietoja: Leena Pölkki, KEVE-hankkeen projektipäällikkö, etunimi.sukunimi@jamk.fi