Webinaari
03.10.2023 klo 12:00 - 15:00

Vihannesten varastointi, esikäsittely, pakkaaminen ja kauppakunnostus

Vihanneksista voimaa viljelyyn -hankkeen infotilaisuus: Vihannesten varastointi, esikäsittely, pakkaaminen ja kauppakunnostus

Vihannesten varastointi, esikäsittely, pakkaaminen ja kauppakunnostus

Aika                               3.10.2023 klo 12–15

Paikka                           Teams

Ilmoittautuminen              https://bit.ly/Varastointi

Kuinka suunnitellaan ja toteutetaan sadonkorjuun jälkeen avomaan vihannesten varastointi ja käsittely maatilalla? Vihanneksista Voimaa Viljelyyn hankkeen Webinaarissa asiantuntijat ja laitetoimittajat kertovat periaatteista, käytännöistä sekä ratkaisuista.

Ohjelma:

Vihannesvarastoinnista maatiloilla – periaatteet ja käytännöt, Dennis Grönroos, DG Växt

Vihannesvarastojen kylmätekniikka, Tuomas Naskali, A-duo Oy

Viljelijän puheenvuoro, Jaakko Räsänen

Avomaan vihannesten esikäsittelystä ja jatkojalostuksesta, Maarit Mäki, Luke

Laiteratkaisut juuresten ja kaalikasvien jatkojalostukseen – kuorinnasta, kauppatuotteeksi saakka, Anita Keskikoivisto, Forsfood

Kommenttipuheenvuoro, Terhi Suojala-Ahlfors, Luke

Lisätiedot:
Susanne Heiska, erikoistutkija, Luonnonvarakeskus
029 532 3861, susanne.heiska@luke.fi

Tilaisuus on osa Vihanneksista Voimaa Viljelyyn -hankkeen tapahtumasarjaa, jossa järjestetään vuoden 2023 aikana tiedonsiirtotilaisuuksia vihannesviljelystä kiinnostuneille. Hanketta koordinoi Riveria, ja se toteutetaan yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen sekä ProAgria Itä-Suomen kanssa.

Hanketta rahoittaa Pohjois-Karjalan Ely-keskus / Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020 sekä Pohjois-Karjalan maaseutupalvelut, Liperin kunta.

Hankkeen verkkosivut: www.vihannestieto.fi

Liittyvät aiheet