Teematreffit
16.01.2024 klo 08:30 - 09:00

Pirityisten aamukahvit

Ilmoittaudu viimeistään:15.01.2024 14:00

Treffien osoite

Ilmoittaudu treffeille nähdäksesi osoitteen.

Vain osallistujat voivat nähdä teematreffien osoitteen.

Tervetuloa matalan kynnyksen verkostoaamukahveille Pirityisten kanssa!

Pirityisten aamukahveille ovat tervetulleita kaikki toiminta-alueellamme asustelevat ja toimivat henkilöt!

Pirityisten tavoitteena on kehittää keskipohjalaisten mahdollisuuksia hyvään elämään maaseudulla. Pirityiset ry toimii Halsualla, Kaustisella, Lestijärvellä, Perhossa, Toholammilla ja Vetelissä sekä Kokkolan maaseutualueilla Kälviällä, Lohtajalla ja Ullavassa. Jos jokin näistä kolahtaa sinuun ja maaseudun kehittäminen on lähellä sydäntäsi, tervetuloa linjoille muiden samanhenkisten alueemme asukkaiden ja toimijoiden kanssa!

Aamukahveilla on tiedossa rentoa jutustelua,  verkostoitumista, ajankohtaisia asioita ja ilmiöitä sekä tietoa tulevista tapahtumista. Tammikuun aamukahvit ovat sarjassaan ensimmäiset, jatkossa Pirityisten aamukahveja järjestetään aina kuukauden kolmas tiistai klo 8.30-9.00. Tammikuun ensimmäisille aamukahveille ei ole erikseen määritelty teemaa, jatkossa aamukahveja järjestetään vaihtelevasti sekä teemoittain että avoimina verkostoaamuina.

 

 

 

Mikä on Pirityiset?

Pirityiset ry on alueellinen kehittämisyhdistys, joka toimii paikallisena Leader-toimintaryhmänä CAP-27-rahoituskaudella toimialueenaan Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Perho, Toholampi ja Veteli sekä Kokkolan kaupungin maaseutualueet Kälviä, Lohtaja ja Ullava. Pirityiset rahoittaa yleishyödyllisiä ja elinkeinotoimintaa edistäviä hankkeita sekä yritystukia. Pirityiset on yksi Suomen 52 Leader-ryhmästä. Koko Euroopassa on yli 2000 Leader-ryhmää.

Pirityisillä oma paikallisen maaseudun kehittämisstrategia Juurista voimaa. Strategia on laadittu rahoituskaudelle 2023-2027 yhteistyössä alueen asukkaiden ja eri toimijoiden kanssa. Rahoitettavista hankkeista päättää Pirityisten hallitus kehittämisstrategian ja siihen pohjautuvien valintakriteerien mukaan.

Leader-toiminta, eli yhteisölähtöinen paikallinen kehittäminen on osa Suomen CAP-suunnitelmaa, jolla toteutetaan osaltaan EU:n yhteistä maatalouspolitiikkaa. Leader-toiminnan rahoitus koostuu EU:n maaseuturahaston, valtion ja kuntien rahoituksesta.

Osallistujalista

2 osallistujaa

Eveliina Rahkonen

Kehittäjä

Leader Pirityiset

Anu Pekanniemi

Virkahenkilö / Toimihenkilö

Leader Ykkösakseli