Kansainvälinen food service-ala kehittyy kohti vastuullisuutta ja ilmastoviisautta. Klikkaa kuuntelemaan uusin 3. KIKE Podcast aiheesta! Kuusiosainen KIKE Podcast-sarja jakaa markkinatietoa maailmalta. Sarjan kolmannen jakson teemana on ruokapalveluala. Jakso on nyt kuunneltavissa Spotifyssa, YouTubessa ja Apple Podcasteissa.
Miten ilmastoystävällinen ruoka näkyy kohdemaiden ammattikeittiöissä? Kuinka HoReCa-tukkukauppa on kehittänyt vastuullisuuttaan ja onko kestävä ruoka brändäyskeino? Pääset tuoreen markkinatiedon äärelle uusimmassa KIKE Podcastissa. Keskustelijoina ovat kansainvälisen elintarvikekaupan ammattilaiset Euroopasta ja Lähi-Idästä. Kohdemaina ovat Italia, Saksa, UK, Tanska ja GCC-maat, eli Arabiemiraatit, Saudi-Arabia, Kuwait, Oman, Bahrain ja Qatar.
Esillä ovat muun muassa:
• B Corp-sertfikaatti keinona vastuullisuusviestintään,
• uusi ravintoloiden biomerkintäohjelma Saksassa,
• jätteenkäsittelyn innovaattori vegaaniravintola Heaven’s Kitchen,
• Berliinin kaupunkihunajat,
• food service-sektorin rakenne ja markkinalle menon ohjeet Iso-Britanniassa,
• kaupan alan uudelleenjärjestelyt, kuten Irma-ketjun lakkauttaminen Tanskassa,
• Tanskan ilmastovero ja kansallinen ilmastomerkki,
• Saudi-Arabian ja Arabiemiraattien tavoitteet sustainable-markkinalla,
• vastuullisen turismin tuomat markkinamahdollisuudet suomalaisille Lähi-Idässä, sekä paljon muuta mielenkiintoista!
Markkinatietoa jakavat:
Jenni Mäkipää, Finnica Consulting
Rita Smalley, Smalley & Co Ltd
Jannie Vestergaard, Sense of Nordic Food
Kari Laihonen, AAKL Beverages LLC
Arja Eisenblätter
Kuuntele podcast alta:
KIKE Podcastit tuottaa Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE)-tiedonvälityshanke. Yhteistyökumppanina tuotannossa toimii kansainvälisesti palkittu ääniosaaja Artlab Productions Oy. Klikkaa kuulolle! #kikehanke #vastuullisuus #elintarvikevienti
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili