Hiililounas-hankkeen tulosseminaari tarjoaa mahdollisuuden saada ensikäden tietoa hankkeen tuloksista. Lisäksi kuulemme kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja kasvisruoan nykyisistä haasteista, ruoantuotannon ja -kulutuksen ympäristövaikutuksista sekä kasviproteiinien tulevaisuuden markkinanäkymistä ja trendeistä.
Tervetuloa seuraamaan Hiililounas-hankkeen tulosseminaaria. Tilaisuus järjestetään 11.4.2024 Turussa, Medisiina D:ssä, Säätiö-salissa, ja siihen voi osallistua myös etäseurannan kautta. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille ja se on erityisesti suunnattu ruokapalveluntarjoajille, tutkijoille, viljelijöille, yrittäjille, sidosryhmien edustajille, medialle sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.
Aika: 11.4.2024, klo 9.00-11.45
Paikka: Säätiö Sali, Medisiina D. Kiinamyllynkatu 10, Turku
Alustava aikataulu:
9.00 Tilaisuus alkaa
10.15 Kahvitauko
11.45 Tilaisuus päättyy
Tulosseminaari tarjoaa mahdollisuuden saada ensikäden tietoa hankkeen tuloksista. Lisäksi kuulemme kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja kasvisruoan nykyisistä haasteista, ruoantuotannon ja -kulutuksen ympäristövaikutuksista sekä kasviproteiinien tulevaisuuden markkinanäkymistä ja trendeistä.
Julkistamme samalla myös hankkeen tuloksista kirjoitetun oppaan: “Parempia proteiineja lautaselle”. Opas sisältää hankkeessa tuotettuja reseptejä härkäpavusta, öljyhampusta ja herneestä, sekä ohjeita ruokapalveluntarjoajille kasvisruoan valintatilanteiden helpoksi tekemisestä asiakkaille.
Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 8.4.2024
Lisätietoja:
Otto Selenius, otto.selenius@utu.fi
Emma Sivula, emma.sivula@utu.fi