Live-tapahtuma
11.04.2024 klo 09:00 - 11:45

Kotimaisia kasviproteiineja lounaslautaselle – Hiililounas-hankkeen tulosseminaari

Hiililounas-hankkeen tulosseminaari tarjoaa mahdollisuuden saada ensikäden tietoa hankkeen tuloksista. Lisäksi kuulemme kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja kasvisruoan nykyisistä haasteista, ruoantuotannon ja -kulutuksen ympäristövaikutuksista sekä kasviproteiinien tulevaisuuden markkinanäkymistä ja trendeistä.

Tervetuloa seuraamaan Hiililounas-hankkeen tulosseminaaria. Tilaisuus järjestetään 11.4.2024 Turussa, Medisiina D:ssä, Säätiö-salissa, ja siihen voi osallistua myös etäseurannan kautta. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille ja se on erityisesti suunnattu ruokapalveluntarjoajille, tutkijoille, viljelijöille, yrittäjille, sidosryhmien edustajille, medialle sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Aika: 11.4.2024, klo 9.00-11.45

Paikka: Säätiö Sali, Medisiina D. Kiinamyllynkatu 10, Turku

Alustava aikataulu:

9.00 Tilaisuus alkaa

10.15 Kahvitauko

11.45 Tilaisuus päättyy

Tulosseminaari tarjoaa mahdollisuuden saada ensikäden tietoa hankkeen tuloksista. Lisäksi kuulemme kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja kasvisruoan nykyisistä haasteista, ruoantuotannon ja -kulutuksen ympäristövaikutuksista sekä kasviproteiinien tulevaisuuden markkinanäkymistä ja trendeistä.

Julkistamme samalla myös hankkeen tuloksista kirjoitetun oppaan: “Parempia proteiineja lautaselle”. Opas sisältää hankkeessa tuotettuja reseptejä härkäpavusta, öljyhampusta ja herneestä, sekä ohjeita ruokapalveluntarjoajille kasvisruoan valintatilanteiden helpoksi tekemisestä asiakkaille.

Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 8.4.2024

 

Lisätietoja:

Otto Selenius, otto.selenius@utu.fi

Emma Sivula, emma.sivula@utu.fi

Liittyvät aiheet