Tule kuulemaan huippuluennoitsijoita brändäyksen merkityksestä sekä mukaansa tempaavia kokemuspuhujia. Varsinaista luomua -hankkeen Luomutuote näkyväksi -koulutussarjan kolmannessa osassa pohditaan mitä kauppa vaatii luomutuotteelta.
Tule kuulemaan huippuluennoitsijoita brändäyksen merkityksestä sekä mukaansa tempaavia kokemuspuhujia. Varsinaista luomua -hankkeen Luomutuote näkyväksi -koulutussarjan kolmannessa osassa pohditaan mitä kauppa vaatii luomutuotteelta.
3. luentopäivä
pe 5.4.2024 klo 8.30–12.30 Mitä kauppa vaatii luomutuotteelta? Ammattiopisto Livia, Paimio
Ohjelma
8.30–8.50 Aamukahvi
8.50–9.00 Tilaisuuden avaus
9.00–9.30 Suoramyynnin digityökalut tuottajille, helppoutta suoramyyntiin | Graani-sovellus, Maarit Rockenfeller
9.30–10.15 Luomutuotteet lähituotepuodissa | Vemos lähituotepuoti, Susanna Mäntylä, Vemoksen toiminta. Miten luomutuotteet ovat esillä lähituotepuodissa ja miten ne saa kaupan valikoimaan?
10.15–11.00 Luomutuotteet kyläkaupan näkökulmasta | Pyheen kyläkauppa, Jaana Kujanen
11-12 Mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen (8.50 euroa)
12–12.30 Food Hub -toimintaympäristö lähiruoan ja luomutuotteiden myyntikanavana | Laura Varjotie, Pyhäjärvi-instituutti
12.30 Tilaisuuden päätös
Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta, mahdollisuus omakustanteiseen lounaseen (8.50 e). Kahvitarjoilu.
Ilmoittaudu viimeistään 3 päivää ennen tilaisuutta: Ilmoittautuminen: Luomutuote näkyväksi: luentosarja brändäyksestä (proagria.fi)
Lisätietoja: Jenna Ekman jenna.ekman@livia.fi
Janita Kylänpää janita.kylanpaa@proagria.fi ja Laura Vieraankivi laura.vieraankivi@proagria.fi
Tilaisuuden järjestää Varsinaista Luomua -hanke: Varsinaista Luomua | Alueellinen tiedonvälityshanke luomutuotannon käytännöistä ja mahdollisuuksista. (livia.fi)