Webinaari
07.03.2024 klo 12:00 - 14:00

Mitä tilasi maitolitra maksaa? Lasketaan se! -webinaari

Tiedätkö mitä viime vuonna maitolitran tuottaminen tilallasi maksoi? Tule mukaan webinaariin ja ota selvää!

Tiedätkö mitä viime vuonna maitolitran tuottaminen tilallasi maksoi? Entä paljonko tuloja tuli maitolitraa kohden? Maidon yksikkökustannuslaskelmassa otetaan huomioon maidontuotannon, eläinten kasvatuksen ja hoidon ja niihin liittyvän rehuntuotannon tuotot ja kulut.
Webinaarissa jokainen tila pääsee ohjatusti laskemaan maidon yksikkökustannuksen omalle tilalleen. Näin tiedät mihin juuri sinun tilallasi kannattaa satsata. Voit myös tehdä eri skenaarioita kuluista ja tuloista omalle tilallesi.
Webinaariin ilmoittautuneille lähetetään etukäteen lähtötietolomake, jonka tiedot tarvitaan laskelmaa tehdessä.
Jos teet kirjanpidon WebWakalla, voit hakea lähtötiedot sieltä automaattisesti. Laskuriin mennään joko Valman talousosion- tai Minun maatilani-ohjelman kautta.
Tapahtuman järjestävät Märehtijöissä Tulevaisuus 2.0 ja Menestyvä ja ilmastokestävä karjatalous -hankkeet ja asiantuntijoina webinaarissa ovat hanketyöntekijät Elina Juutinen sekä Leea Holmi.
Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 5.3.2024, jotta ehdit saada lähtötietolomakkeen täytettäväksi ennen webinaaria! Jos ilmoittaudut myöhemmin, pääset mukaan kuuntelijana.