Webinaari
14.02.2023 klo 10:30 - 12:00

Network to innovate: Renewable Energy

Kansainvälinen webinaari uusiutuvan energian ja energiayhteisöjen käytännön esimerkeistä ti 14.2. klo 10:30-12 Suomen aikaa. Esittelyssä neljä uusiutuvaan energiaan tai energiayhteisöihin kytkeytyvää esimerkkiä. Tervetuloa kuulolle ja verkostoitumaan!

Viron, Latvian, Puolan ja Suomen maaseutuverkostot järjestävät ti 14. helmikuuta klo 10:30-12:00 Suomen aikaa virtuaalisen tilaisuuden Network to innovate: Renewable Energy. Tilaisuus on osa Network to innovate -webinaarisarjaa. Tilaisuudessa voit tavata muita alan toimijoita, vaihtaa tietoa ja mahdollisesti jopa solmia uusia kumppanuuksia. Webinaarissa esiteltävät neljä esimerkkiä:

1)   FarmEnergy – Rural Energy Community EIP Operational Group, Kalle Pesonen, South-Eastern Finland University of Applied Science, Finland

2)   Metsamõisa farm/Pure water theme park off grid network experience Priit Adler, Metsamõisa farm, Estonia

3)   COME-RES project Ivars Kudrenickis, Institute of Physical Energetics, Latvia

4)  Energy cooperative initiatives in North-Central Poland | Rafał Serafin, Kujawsko-Pomorski Agricultural Advisory Centre and Iso-Tech company, Poland

Tilaisuuden päätavoitteena on verkostoituminen ja tiedonvaihto Pohjoismaiden ja Baltian maiden hankkeista. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita maasta riippumatta. Tilaisuuden työkieli on englanti, ja se järjestetään Zoomilla. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tilaisuutta edeltävänä päivänä.