Mitä voimme oppia muilta ja muilta aloilta? Mistä saamme ideoita? Tule mukaan laajentamaan näkökulmaasi siitä, mitä tulevaisuuden ruoantuotanto voisi olla.
Tilaisuus on Kestävä RuokaHäme -hankkeen sidosryhmätapaaminen, jonka tavoitteena on tuoda ja antaa kestävän hämäläisen ruoantuotannon kehittämiseen uutta näkökulmaa, rakentaa toimijoiden yhteistyötä sekä ennakoida tulevaisuutta.
Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kanta- ja päijäthämäläisestä ruoantuotannosta kiinnostuneille: kuluttajista tuottajiin ja kehittäjistä päättäjiin.
Tilaisuuden järjestävät Kestävä RuokaHäme – ja DIVA – Data ja innovaatiot vihreän siirtymän tukena elintarvikealalla -hankkeet.
Ilmoittautumiset ma 23.1. klo 16.00 mennessä.