Uutinen
09.02.2024

Liity mukaan EU:n laajuiseen AKIS -verkostoon

Agricultural Knowledge and Innovation System, tuttavallisemmin AKIS, on kaikki maa- ja puutarhatalouden sekä maaseudun yritystoiminnan toimijat yhteen kokoava verkosto. AKIS tukee tiedon liikkumista eri tavoin.

Agricultural Knowledge and Innovation System, tuttavallisemmin AKIS, on kaikki maa- ja puutarhatalouden sekä maaseudun yritystoiminnan toimijat yhteen kokoava verkosto. AKIS tukee tiedon liikkumista eri tavoin. Tiedon liikkumisen ja osaamisen kehittymisen tärkeys korostuvat, kun vastataan muuttuvaan toimintaympäristöön. Tietotarpeet kasvavat ja esimerkiksi tutkimus- ja kehittämisideat on tärkeää saada koottua ja vietyä eteenpäin.

Uutta osaamista edellyttävät älymaatalouden ratkaisuiden käyttöönotto ja hyödyntäminen yhtälailla kuin uudet viljelykasvitkin. Haasteet tiedon virtaamisen parissa maa- ja puutarhatalouden parissa ovat yhteiset Euroopan eri maissa. Näihin ratkaisuja hakee modernAKIS -hanke, joka kokoaa nyt eri jäsenmaista AKIS -toiminnasta kiinnostuneita ihmisiä yhteen. Tähän mukaan liittyminen on helppoa oheisen lomakkeen kautta https://form.jotform.com/modernAKIS/network-registration. Mitä sitten liittymisen kautta saat?

Kehitä AKIS-tietämystäsi

  • Jaa kokemuksia ja opi muilta maatalouden ja maaseudun toimijoilta eri puolilla Eurooppaa.
  • Saat kutsuja tapahtumiin ja koulutustilaisuuksiin.

Miten viestimme sinulle?

  • Otamme sinuun aika ajoin yhteyttä sähköpostitse ilmoittaaksemme sinulle tapahtumista ja kyselyistä.
  • Heti kun yhteisöfoorumi on perustettu, voit valita, miten ja mistä haluat saada tietoa.
  • Voit milloin tahansa peruuttaa verkoston tilauksen.