Uutinen
21.12.2023

Vaikuta viisivuotisen viljelykiertokokeen sisältöön!

Luonnonvarakeskuksen Jokioisten pellolla aloitetaan viisivuotinen viljelykiertokoe keväällä 2024. Viljelykiertosuunnittelun tueksi toivomme mahdollisimman monen aiheesta kiinnostuneen vastaavan kyselyyn.

Luonnonvarakeskuksen Jokioisten pellolla aloitetaan viisivuotinen viljelykiertokoe keväällä 2024. Viljelykiertokoe on osa laajaa ’Kestävyyttä monimuotoisella viljelyllä – uusi suunta suomalaiselle peltokasvituotannolle’ -hanketta (https://www.luke.fi/fi/palvelut/yhteistyo-public-private-partnership-hankkeissa/kestavyytta-monimuotoisella-viljelylla-uusi-suunta-suomalaiselle-peltokasvituotannolle), jota rahoittavat Luonnonvarakeskuksen lisäksi alan yritykset.

Viljelykiertosuunnittelun tueksi toivomme mahdollisimman monen aiheesta kiinnostuneen vastaavan kyselyyn. Nyt on mahdollisuus kertoa näkemyksensä siitä, mitä viljelykiertotutkimukselta haluaisi omista lähtökohdistaan tutkittavan. Vastaamisaikaa on tammikuun 2024 puoliväliin.  Kysymykset ovat pääasiassa monivalintoja ja mukana on myös avoimia kohtia kommenteille. Luonnonvarakeskus laatii lopulliset viljelykierrot alkuvuodesta ja suunnitelmissa huomioidaan mahdollisuuksien mukaan vastauksia.  
 
Lisätietoa:

Kyselystä ja viljelykiertokokeesta marjo.keskitalo@luke.fi

Kestävyyttä monimuotoisella viljelyllä – uusi suunta suomalaiselle peltokasvituotannolle -hankkeesta ari.a.rajala@luke.fi

   Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/6E0A06469F4B625A

Liittyvät aiheet