Live-tapahtuma
20.03.-21.03.2024

48. Valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari Hämeenlinnassa 20.3.-21.3.2024

Maaseutumatkailuseminaari kokoaa maaseutumatkailuyrittäjät ja maaseudun matkailun kehittäjät Hämeenlinnaan 20.3.-21.3.2024. Keskiviikon 20.3. seminaarissa luvassa on innostavia puheenvuoroja, mielenkiintoinen paneelikeskustelu ja ajankohtaiskatsauksia. Seminaari on suunnattu kaikille maaseutumatkailusta kiinnostuneille – yrittäjille, kehittäjille tai omaa alan yritystä suunnitteleville.

Seminaaripäivän 20.3. huipentaa tunnelmallinen iltatilaisuus, jossa yhdistyvät hyvä seura, maistuva ruoka ja juomat sekä tunnelmaa kohti keskiaikaisen linnan Kruununleipomo-salin kattorakenteita kohottava livemusiikki. Juhlan tuntua lisäävät ansioituneiden maaseutumatkailuyritysten palkitsemiset Vuoden 2024 maaseutumatkailun Kellokas ja Vuoden 2024 kehittyvä maaseutumatkailuyritys -tunnustuksilla.

Torstaina 21.3. Lomalaidun ry:n järjestämässä maaseutumatkailun kehittäjien omassa tilaisuudessa tapaamme kollegoiden kesken klo 9:30-11:30. Ajankohtaisena teemana on tekoälyn hyödyntäminen matkailun kehittämisessä. Vierailevana starana sekä aiheeseen ja keskusteluun innostajana esiintyy Retkipaikka Oy:n perustaja Antti Huttunen. Lisäksi kuulemme osallistujien ajankohtaiset kehittämis- ja hankekuulumiset, benchmarkkausta ja yhteistyöpaikkojen tutkailua parhaimmillaan! Hämeenlinnan Verkatehtaalla järjestettävä alan toimijoita yhdistävä seminaari on järjestyksessään jo 48. vuositapahtuma. Seminaarin pääjärjestäjänä on Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry. Hämeenlinnan Sokos Hotel Vaakunassa pidettävän kehittäjien tapaamisen koollekutsujana ja järjestäjänä on Lomalaidun ry. Tule mukaan kuulemaan ajankohtaisista asioista, verkostoitumaan, oppimaan ja tutustumaan!

Seminaari 20.3 järjestetään Verkatehtaalla ja iltajuhla Hämeen linnan Kruununpuistossa, jonne bussikuljetus Vaakunasta.

Kehittäjien tapaaminen järjestetään 21.3 klo 9.30 Sokos Hotel Vaakunassa

Seminaarin hinnat:
190 € / henkilö sisältäen seminaaripäivän ja iltajuhlan tarjoiluineen
175 € / henkilö SMMY ry:n jäsenhinta sisältäen seminaaripäivän ja iltajuhlan tarjoiluineen
135 € / henkilö seminaaripäivä ilman iltajuhlaa.
95 € / henkilö iltajuhla ilman seminaaria

Ilmoittautumiset: https://www.smmy.fi/seminaarit/

Varaa majoitus:

Seminaariväelle on varattu majoituskiintiö Hämeenlinnan Sokos Hotel Vaakunasta, jossa pidetään myös kehittäjien tapaaminen. Varaukset koodilla BSEMMA2024.

Varaa seminaarimajoitus

Nähdään Hämeenlinnassa!