Valtakunnallinen Luomutetaan ruokapalvelut -hanke järjestää Luomutreffejä eri puolilla Suomea. Treffien tavoitteena on löytää uusia luomutuotteita ammattikeittiöille.
Tervetuloa koko ruokaketjun verkostoitumistilaisuuteen! Tilaisuus on tarkoitettu ruokapalveluille,
tuottajille, jatkojalostajille ja tukkutoimijoille. Treffeillä keskustellaan luomutuotteiden käytöstä
ruokapalveluissa sekä ratkaistaan luomun saatavuuteen liittyviä haasteita.
Ohjelma
14:00 Alkumalja ja osallistujien esittäytyminen
Luomutetaan ruokapalvelut – Mitä luomutuotteita ja miten ammattikeittiöille?
Heli Tossavainen ja Katriina Pylkkänen, Savonia-ammattikorkeakoulu
Luomun uudet tuulet Satakunnassa
Anna Kari, Satakunta lautasella – Sikses parhaat maut ja
Tuuli Pirttikoski, Tiedolla osaamista luomutuotantoon
Luomutuottajan puheenvuoro, Tenhon tila
15:00 Kahvitauko
15:15 Verkostoitumista ja maistiaisia
Yhteenveto ja kotiläksyt
17:00 Tilaisuus päättyy
Ilmoittautumiset pe 10.2.2023 mennessä riittävän tarjoilun varaamiseksi:
https://link.webropolsurveys.com/S/5AC0C4C2112636AA
Lisätietoja: Heli Tossavainen, p. 044 785 6692, heli.tossavainen@savonia.fi
Luomutreffit järjestää valtakunnallinen Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu) -hanke yhteistyössä
Satakunta lautasella – Sikses parhaat maut -hankkeen kanssa.