Uutinen
20.03.2023

AgriHubin aiheissa uutta sisältöä – Itsensä johtaminen

AgriHubi haluaa tukea maatila- ja puutarhayrittäjien matkaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uudessa Itsensä johtamisen -osiossa annetaan laaja-alaisesti vinkkejä mielekkään ja oman näköisen elämän elämiseen, mikä on parhaimmillaan onnistunutta itsensä johtamista ja tärkeä osa yritysjohtamista myös.

– Meistä kaikki tarvitsevat itsensä johtamisen taitoja. Maatila- ja puutarhayrittäjän tehtäväkenttä on todella laaja-alainen ja kuormittava ja kannattaakin olla tarkkana, ettei uuvuta itseään.

– Kun huolehdit kropan, mielen sekä sosiaalisen hyvinvoinnin lisäksi osaamisestasi, on sinulla valttikortit kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen. Helppoa tämä ei ole, mutta parhaassa tapauksessa itsesi eteen tehtyä arvokasta työtä, AgriHubin koordinaattori Susanna Lahnamäki-Kivelä painottaa.

Uusi sisältö tehtiin laajassa yhteistyössä maatila- ja puutarhayrittäjien hyvinvoinnista huolehtivien organisaatioiden kanssa. Osiosta yrittäjien toivotaan löytävän nopeasti ja helpossa muodossa hyötytietoa jaksamiseen liittyvissä asioissa ja polkuja eteenpäin syventävään tietoon. Neuvoja on myös tilanteisiin, joissa omat voimat uhkaavat loppua.

Tutustu Itsensä johtamisen osioon (https://maaseutuverkosto.fi/agrihubi/aiheet/itsensa-johtaminen/) ja lue lisää terveellisistä elintavoista, mielen hyvinvoinnista, tukiverkostojen vahvuuksista, työhyvinvoinnin tärkeydestä, osaamisen ylläpitämisestä sekä ajanhallinnasta. Peilaa omaa tilannettasi näihin asioihin ja mietiskele rauhassa, mitä voisit tehdä itsesi, läheistesi ja yrityksesi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseksi.