Uutinen
17.05.2023

ÄlyAgri podcast: Verkoston voimaa – JAMK

ÄlyAgrin -hankkeen verkostoon kuuluu useampi eri oppilaitos. Yksi hankkeen verkosto-oppilaitoksista on Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Tässä podcast jaksossa Fiia Ritvanen ÄlyAgri -hankkeesta juttelee Jamkissa työskentelevien Iita Appelgrenin ja Kosta Sarvelan kanssa Biotalouskampuksesta sekä ÄlyMaatila -hankkeesta.

Jamkilla on Biotalouskampuksella luonnonvara-alan koulutusta sekä monipuolisia TKI-ympäristöjä, joita voidaan hyödyntää opetuksessa, hanketoiminnassa ja palvelutoimintana yrityksille. Iita kertoo jaksossa millaista Jamkin Biotalouskampuksella on opiskella ja millaisia vahvuuksia kampuksen sijainnilla on opetuksen osalta. Jaksossa jutellaan myös oppilaitos- ja yritysyhteistöistä, joita oppilaitoksissa tehdään paljonkin.

Esimerkiksi, ÄlyMaatila -hankkeessa tehdään monipuolisesti yhteistyötä useamman eri yrityksen kanssa. Jaksossa Konsta ja Iita kertovat tarkemmin ÄlyMaatila -hankkeessa tehdyistä toimenpiteistä ja saaduista tuloksista. Käy kuuntelemassa, mitä ÄlyMaatila tarkoittaa ja millaisia tuloksia hankkeessa on saatu selville.

Käy kuuntelemassa jakso: Verkoston voimaa – JAMK