Uutinen
11.05.2023

ÄlyAgrin podcast – Älytärskyt nyt myös podcasteinä

ÄlyAgri -hankkeen podcast jaksoissa jutellaan hankkeen verkostojäsenten, maatalousyrittäjien ja alan asiantuntijoiden kanssa erilaisista älymaatalouden haasteista ja ratkaisuista. Podcast sarjasta on julkaistu jo kolme ensimmäistä jaksoa ja lisää jaksoja julkaistaan kevään ja alkavan kesän mittaan. Kesällä podcastit on helppo kuunnella esim. peltotöitä tai navettahommia tehdessä!

Podcast sarjan ensimmäisessä jaksossa pääset kuulemaan mikä ÄlyAgri-hanke on, ketä hankkeen teemaverkostoon kuuluu ja mihin hankkeessa pyritään. Jaksossa jutellaan myös mitä hankkeessa ollaan päästy tekemään ja mitä on vielä luvassa.

Sarjan toisessa jaksossa Krista Jauhiainen ja Fiia Ritvanen ÄlyAgri -hankkeesta juttelevat datasta. Jaksossa pysytään datan perusasioissa, aloittaen ihan siitä mitä se data on, eli jakson nimenmukaisesti väännetään rautalangasta dataa.

Kolmannessa jaksossa ÄlyAgri porukan hevosnaiset Kaisa Hyvönen ja Krista Jauhiainen kertovat kuulumisia Equitana messuilta Saksasta. Jaksosta kuulet millaista teknologiaa messuilta löytyi hevospuolelle.

Käy kuuntelemassa jaksot: ÄlyAgri podcastit