Uutinen
23.05.2023

Hae mukaan KoneAgrian Innovaatiotorille ideasi tai innovaatiosi kanssa!

Innovaatiotori järjestetään jo kolmatta kertaa! Tällä kertaa kokoamme maa-, metsä- ja puutarhatalouden innovaatioita esille KoneAgriaan 12.-14. lokakuuta Tampereelle.

Onko sinulla, yrityksessäsi tai hankkeellasi innovaatio, jonka haluaisit tuoda esille Innovaatiotorille? Oletko kehittämässä tuotetta maatalouteen ja kaipaat loppukäyttäjän näkökulmaa?

Tunnetusti toimivan ratkaisun kehittämisessä loppukäyttäjää eli potentiaalista asiakasta kannattaa konsultoida mahdollisimman varhain – näin säästetään turhaa TKI-työtä ja kohdennetaan resurssit oikein. Osallistuminen messuille on tehokas tapa saada omalle idealle näkyvyyttä ja palautetta, saada uusia näkökulmia ja vinkkejä toteutukseen sekä löytää potentiaalisia uusia yhteistyökumppaneita idean jatkojalostuksen ja -kehitykseen. Yhteisellä osastolla saadaan myös suurempi näkyvyys ja joukkovoimaa järjestelyihin.

Halutessasi pääset esittelemään innovaatiotasi myös Innovaatiotorin hubilavalle. Lavaohjelmat taltioidaan ja saat tallenteen messujen jälkeen käyttöösi.

Kenelle?

Haemme osastolle avoimella haulla mukaan EIP-hankkeita, muita maa-, metsä- ja puutarhatalouden innovaatio- ja teknologiahankkeita, tuoreita startup-yrityksiä sekä Pelle Pelottomia – arjen yrittäjiä, jotka ovat keksineet johonkin arjen ongelmaan toimivan ratkaisun. Voit olla myös kansainvälinen toimija, jonka ratkaisu soveltuu Suomen toimintaympäristöön. Täytä hakulomake 6.8.2023 klo 23:59 mennessä.

Osallistu virtuaalisille teematreffeille! Treffeillä kuulet lisää mm. Innovaatiotorin sisällöstä, jo varmistuneista osallistujista ja järjestelyjen aikatauluista. Teematreffit järjestetään ti 30.5. klo 14-14:50 ja ke 2.8. klo 13-13:50, ilmoittaudu mukaan teematreffeille.

Tarkempia lisätietoja:

verkostokoordinaattori Tuija Kallio, tuija.kallio@ruokavirasto.fi, puh. 050 594 7993