Uutinen
07.03.2023

SPRING’23 kutsuu virittämään verkostoja ja vahvistamaan TKI-rahoitusta

SPRING ’23 -tapahtuma Tampereella keskittyy ruokasektorin TKI-rahoitusmahdollisuuksiin ja innovaatioiden kaupallistamiseen unohtamatta kattavia verkostoitumismahdollisuuksia. Ilmoittaudu mukaan 12.3. mennessä!

Tilaisuus tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia löytää kumppaneita ja rahoitusta innovaatiotoiminnan ja tutkimuksen edistämiseen. Maailman muuttuminen haastaa Suomen omavaraisuutta ja huoltovarmuutta, joten ruokasektorin turvaamiseksi tarvitaan vahva panostus elinkeinolähtöiseen tutkimukseen, kehitykseen ja innovaatioihin sekä niiden käytäntöön viemiseen.

Näihin haasteisiin vastaamiseen vaaditaan yhä enemmän kansainvälistä rahoitusta, ja se nähdään myös elinkeinon toimijoiden osalta tärkeäksi. 

”Kansallisella yhteistyöllä maatalous- ja puutarha-ala voi hakea rahoitusta ja partnereita Euroopan unionin alueelta vahvistaakseen suomalaisen elintarviketuotannon kehittämistä ja kilpailukykyä, toteaa Puutarhaliiton toimitusjohtaja Timo Taulavuori. Puutarhaliitto on AgriHubin kumppaniorganisaatio.

Itse tapahtuma on maksuton, osallistujat maksavat matkansa ja majoituksensa itse. Illalliskortin hinta on 47 €/hlö, ja sen voi ostaa ilmoittautumisen yhteydessä. Illalliskortti sisältää kuljetuksen Rosendahlista illallispaikkaan ja takaisin, illallisohjelman verkostoitumisineen, paikallisista raaka-aineista räätälöidyn illallisen sekä alkoholittomat ruokajuomat.  

Lisätietoa tapahtumasta ja majoituksesta:  https://maaseutuverkosto.fi/tapahtumat/spring-23/  

Huom! Ilmoittautuessasi huomaa ensin ruksata Olen lukenut ja hyväksyn Tietoturvaselosteen -painike ja sen jälkeen paina Vahvistan ilmoittautumiseni -painiketta. Tämän jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi.