Voit hakea keskusteluryhmiä täältä ja rekisteröityneitä jäseniä täältä
Blogi
14.4.2025
Ruokavienti kaipaa uusia ideoita kasvaakseen. Private label -valmistajana olet uusimpien trendien äärellä.
Kirjoittaja: Finlabel-hanke
27.2.2025
Ruokavientiin kaivataan kipeästi kasvua, mutta se ei onnistu hintakilpailulla. Arvokkaista raaka-aineistamme kannattaa valmistaa premium-tuotteita, joissa ulkomaisen asiakkaan huomio kiinnittyy ensimmäisenä laatuun, eikä siihen, mitä tuote maksaa.
Kirjoittaja: FINLABEL-hanke / Fennopromo Oy
6.2.2025
Maailman elintarviketuotannon ja -kaupan markkina on murroksessa. Kaupan omat merkit, eli private label -tuotteet, ovat ottaneet yhä suuremman osuuden vähittäiskaupan markkinasta. Vuonna 2025 arviolta jo 36 prosenttia eurooppalaisesta vähittäiskaupan tarjonnasta on kaupan omia merkkejä. Kasvutrendi on kiinnostava siksi, että se tarjoaa vientimahdollisuuksia elintarvikevalmistajille.
18.9.2024
Ruoan markkinointiin ja vientiin tarvitaan yhteinen visio ja strategia. Toimivia malleja löytyy maailmalta. Yksi niistä on italialainen Eataly.
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Anu Ruusila, Cordial Communications Oy. Kuva: pixabay.com
Uutinen
9.6.2025
Podcasti
30.8.2024
Tapahtuma
12.6.2025 klo12:00 - 16:00
Tapahtuman järjestää: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto
Monipaikkainen tapahtuma
8.5.2025 klo8:30 - 10:30
Tapahtuman järjestää: Savon yrittäjät
Webinaari
8.4.2025 klo13:00 - 15:00
Tapahtuman järjestää: Helsingin yliopisto
23.4.2024 klo9:00 - 11:45
Tapahtuman järjestää: Maa- ja metsätalousministeriö