Voit hakea keskusteluryhmiä täältä ja rekisteröityneitä jäseniä täältä
Blogilinkki
https://www.syo.fi/blogi/paivi...
30.4.2025
Irtisanouduin kiireestä yli 15 vuotta sitten, kun kuulin että kiire on merkki siitä, ettei osaa hallita omaa aikatauluaan.
Kirjoittaja: Päivi Hakkarainen
Blogi
14.2.2024
Suomalaisella elintarviketeollisuudella on hyvät lähtökohdat tarjota ilmastoviisaita ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettuja elintarvikkeita maailmalle. Ruokaketjun tulevaisuuden kilpailukykytekijöinä nähdään kasviproteiineihin liittyvät innovaatiot, solumaatalous ja vastuulliset tuotantotavat. KIKE-hanke kysyi neljältä elintarvikealan asiantuntijalta näkökulmia suomalaisen ruokaketjun tulevaisuuden valttikorteista.
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Viestintätoimisto Akvamariini
https://osaavafarmari.fi/tulev...
15.7.2022
Vaikka kesä onkin parhaimmillaan ja lomakausi kuumimmillaan, Osaava farmari -hankkeessa työtä tehdään täydellä teholla. Kesän aikana tehdään paljon suunnittelutyötä syksyn koulutuksia ajatellen. Opetushenkilöstön palatessa töihin elokuussa, saadaan syyskuussa alkavien koulutusten tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset avattua innokkaille opiskelijoille.
Kirjoittaja: Outi Kuvaja
http://ekoneum.com/2022/06/mit...
3.6.2022
Vuosien 2020–2022 covid-19 pandemian ja kevään 2022 Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan aiheuttamat vaikutukset ja lisääntyvä epävarmuus ovat nostaneet yhä vahvemmin esille ruokajärjestelmien haavoittuvuuksia. On havahduttu siihen, että maataloustuotannon omavaraisuus ei ole riittävä tarkastelukulma ruoan saatavuuden turvaamiseksi, vaan huoltovarmuus edellyttää myös maataloudessa käytettävien tuotantopanosten (lannoitteet, siemenet, energia jne.) varmistamisen, erityisesti tuontipanosten osalta. Suomen akatemian rahoittamassa DEFORFO-hankkeessa on tutkittu mm. miten ruokajärjestelmän tulevaisuuden nähdään kehittyvän 2020-luvulla ja miten ruoantuotantoa tulisi kehittää siten, että olisimme tuotannossa muutosjoustavampia häiriöiden toteutuessa.
Kirjoittaja: Pasi Rikkonen, Karoliina Rimhanen ja Kalle Aro, Luonnonvarakeskus (Luke)
Teematreffit
09.05.2023 •klo 14:00 - 16:00
Ilmoittautuminen suljettu
Uutinen
11.3.2022
Tapahtuma
10.7.2025 klo10:00 - 14:30
Tapahtuman järjestää: Luonnonvarakeskus LUKE, Nautasuomi Oy, ProAgria Itä-Suomi
27.8.2025 klo13:00 - 14:00
Tapahtuman järjestää: Suomen Yrittäjäopisto
27.8.2025 klo10:00 - 11:00
19.8.2025 klo9:00 - 12:00