Voit hakea keskusteluryhmiä täältä ja rekisteröityneitä jäseniä täältä
Blogi
14.2.2024
Suomalaisella elintarviketeollisuudella on hyvät lähtökohdat tarjota ilmastoviisaita ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettuja elintarvikkeita maailmalle. Ruokaketjun tulevaisuuden kilpailukykytekijöinä nähdään kasviproteiineihin liittyvät innovaatiot, solumaatalous ja vastuulliset tuotantotavat. KIKE-hanke kysyi neljältä elintarvikealan asiantuntijalta näkökulmia suomalaisen ruokaketjun tulevaisuuden valttikorteista.
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Viestintätoimisto Akvamariini
Uutinen
5.5.2024
21.4.2023
Webinaari
21.11.2024 klo11:00 - 12:30
Tapahtuman järjestää: Faba
21.11.2024 klo17:00 - 18:30
Tapahtuman järjestää: Luonnonvarakeskus LUKE, Metsäkeskus
4.4.2024 klo11:00 - 12:30
14.3.2024 klo11:00 - 12:30