Voit hakea keskusteluryhmiä täältä ja rekisteröityneitä jäseniä täältä
Blogi
31.5.2024
Parhaimmat matalan kynnyksen vinkit Saksan elintarvikemarkkinoille niin pienille kuin vasta vientiä pohtiville yrityksille.
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Leena Filpus, Kubo Oy
24.4.2024
Miksi yrittää yksin, kun yhdessä voi olla kokoaan suurempi? Pienten ja vientiuransa alussa olevat elintavikeyritykset hyötyisivät yritysyhteistyöstä ja uskottavasta tarinasta..
5.3.2024
Private label -brändit muokkaavat vähittäiskauppaa voimakkaasti. Etenkin huippulaatuinen premium private label voi olla iso mahdollisuus pienille, ilmastoviisaille elintarviketuottajille.
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Leena Filpus, Kubo
14.2.2024
Suomalaisella elintarviketeollisuudella on hyvät lähtökohdat tarjota ilmastoviisaita ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettuja elintarvikkeita maailmalle. Ruokaketjun tulevaisuuden kilpailukykytekijöinä nähdään kasviproteiineihin liittyvät innovaatiot, solumaatalous ja vastuulliset tuotantotavat. KIKE-hanke kysyi neljältä elintarvikealan asiantuntijalta näkökulmia suomalaisen ruokaketjun tulevaisuuden valttikorteista.
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Viestintätoimisto Akvamariini
Uutinen
23.2.2023
Live-tapahtuma
8.10.2024 klo9:30 - 14:00
Tapahtuman järjestää: Lab-ammattikorkeakoulu
Webinaari
27.5.2024 klo13:00 - 15:00
Tapahtuman järjestää: ProAgria Etelä-Suomi, Työtehoseura TTS
15.11.2023 klo10:00 - 12:00
10.10.2023 klo10:30 - 12:00