Voit hakea keskusteluryhmiä täältä ja rekisteröityneitä jäseniä täältä
Blogi
24.3.2025
Miten ravinteet käyttäytyvät, kun lantaa sekoitetaan apevaunussa kaksi viikkoa?
Kirjoittaja: Krista Jauhiainen, Kaisa Hyvönen, Saara Tolonen, Eevi Minkkinen
12.2.2025
Vihreä siirtymä luo uutta liiketoimintaa ja kestäviä toimintatapoja myös maaseudulle. JÄSMY-ohjelma kannustaa tarttumaan sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.
Kirjoittaja: Marjut Henttonen, koordinaattori, JÄSMY-ohjelma (Etelä-Savon ELY-keskus)
24.4.2024
Miksi yrittää yksin, kun yhdessä voi olla kokoaan suurempi? Pienten ja vientiuransa alussa olevat elintavikeyritykset hyötyisivät yritysyhteistyöstä ja uskottavasta tarinasta..
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Leena Filpus, Kubo Oy
23.4.2024
Pohjolan luonnon puhtaissa ja laadukkaissa tuotteissa on potentiaalia vientimarkkinoille. Marjojen, pihkan, kerkkien ja esimerkiksi mahlan hyödyntäminen ja jalostaminen on vasta alkutekijöissään. Terveellisille premium-tuotteille on kansainvälistä kysyntää.
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Anu Ruusila, Cordial Communications Oy
Teematreffit
14.03.2023 •klo 9:00 - 11:00
Ilmoittautuminen suljettu
Uutinen
7.6.2024
15.12.2023
25.3.2023
30.11.2022
Tietokortti
26.07.2024
27.06.2024
13.03.2024
Koulutus
4.4.2025 klo9:00 - 10:30
Tapahtuman järjestää: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Keski-Suomen liitto
Webinaari
11.3.2025 klo12:00 - 14:00
Tapahtuman järjestää: Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Monipaikkainen tapahtuma
19.2.2025 klo13:00 - 16:00
Tapahtuman järjestää: Oulun Ammattikorkeakoulu
13.3.2025 klo9:00 - 10:30
Tapahtuman järjestää: Hämeen ammattikorkeakoulu