Voit hakea keskusteluryhmiä täältä ja rekisteröityneitä jäseniä täältä
Blogi
21.3.2025
Ruokastrategian valmistelu alkaa julkisesti tänä keväänä suurilla alueellisilla työpajoilla. Näyttää siltä että koko kalataloussektori on vaarassa lipsahtaa käsittelyn ulkopuolelle, kun huomio keskittyy maatalouspolitiikkaan ja sen epäkohtiin.
Kirjoittaja: Mika Halttu
22.1.2025
Joulukuussa 2024 Karen Ellemann, pohjoismaiden ministerineuvoston pääsihteeri, oli kutsunut 65 ruoka-alan vaikuttajaa kaikista Pohjoismaista Malmöhön inspiroivaan keskusteluun. Tehtävänä oli, miten kehittää pohjoismaista kestävää ruokakulttuuria tästä eteenpäin.
Kirjoittaja: Rikard Korkman, asiamies, SLC
23.4.2024
Pohjolan luonnon puhtaissa ja laadukkaissa tuotteissa on potentiaalia vientimarkkinoille. Marjojen, pihkan, kerkkien ja esimerkiksi mahlan hyödyntäminen ja jalostaminen on vasta alkutekijöissään. Terveellisille premium-tuotteille on kansainvälistä kysyntää.
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Anu Ruusila, Cordial Communications Oy
Blogilinkki
http://lahiruokaohjelma.blogsp...
24.8.2023
Kuulumisia ruuasta ja lähiruuasta
Kirjoittaja: Kirsi Viljanen
Uutinen
22.9.2023
Tietokortti
04.04.2025
27.11.2024
Webinaari
8.4.2025 klo13:00 - 15:00
Tapahtuman järjestää: Helsingin yliopisto
Live-tapahtuma
18.3. - 20.3.2025
Tapahtuma
16.1.2025 klo9:00 - 10:30
Tapahtuman järjestää: HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry, Satakunnan ammattikorkeakoulu
10.12. - 12.12.2024
Tapahtuman järjestää: Euroopan komissio