Hanke Kehittämishanke - 123815 Pihasta parempaa pöytään ProAgria Länsi-Suomi ry 01.04.2020 - 23.12.2024 Päättynyt Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Ihmisten kiinnostus ruokaa ja sen alkuperää kohtaan lisääntyy kovalla vauhdilla. Yhä useampi kuluttaja on kiinnostunut syömänsä ruoan alkuperästä ja on valmis selvittämään mistä ruoka tulee. Myös kiinnostus itse tuotettuun ruokaa on kasvamassa, ruoan kasvattaminen itse tai sen keruu esimerkiksi metsästä on nouseva trendi. Kotitarveviljely tukee tätä ajatusta. Hankkeen tavoitteena on 1. Lisätä tietoa kotitarveviljelystä ja omavarausuudesta, sekä herättää keskustelua, mitä lähiruoka voi parhaimmillaan olla. 2. Kotitarveviljelijöiden verkostojen luominen ja yhteisöllisyyden lisääntyminen. 3. Ekologisuuden ja luontoarvojen ymmärtäminen ja ymmärryksen lisääminen. 4. Järjestetään sadonkorjuuteemainen vastuullinen ja eettinen ruokakulttuuritapahtuma. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 Hankenumero 123815 Aloituspäivämäärä 01.04.2020 Loppumispäivämäärä 23.12.2024 Onko kyseessä Leader-hanke? kyllä Toimenpide Kehittämishanke Alatoimenpide 7.4 Maaseudun palvelut Toimenpiteen tyyppi Maaseudun palvelujen ja kylien kehittäminen Toimenpiteen tarkenne Maaseudun palvelut, kehittäminen Hankeluonne Paikallinen/Alueellinen Asiasanat Elintarvikkeet hyvinvointi Ajankohtaista hankkeesta Hankkeen yhteyshenkilöt Maija Willman Hanketoimija ProAgria Länsi-Suomi Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot ELY-keskus Satakunnan ELY-keskus Leader-ryhmä Leader Pyhäjärviseutu ry Toteutuskunta EURA Julkisen rahoituksen osuus: 80,00 % Hankkeen yhteyshenkilö Maija Willman Hanketoimija Jaa: