Uutinen
06.10.2022

Uusia laskureita ja työkaluja lisätty alustalle

AgriHubin verkostoalustan sisällöt kehittyvät ja täydentyvät jatkuvasti.

Koko ajan päivittyvien tapahtumien lisäksi myös sisältösivuille tulee uutta luettavaa, kuunneltavaa ja katsottavaa. Nämä kaikki ovat tarkoitettu erityisesti alkutuotannon yrittäjien tarpeisiin ja kokoamalla niitä yhteen AgriHubin alustalle helpotetaan erilaisten välineiden löytämistä yhden osoitteen kautta.

Viimeisimmät lisäykset laskureihin

Alustalle on lisätty linkit eri käyttötarkoitusten laskureihin: Puutarhatuotannon tuotantokustannuslaskuri mahdollistaa puutarha- ja avomaatuotannon eri tuotantokasvien kustannuslaskennan. Aiemmat laskelmapohjat on päivitetty vuoden 2022 aikana.

Lisäksi hiilijalanjälen laskentaa varten on alustalle tuotu linkki maksuttomaan Biocode producer hiilijalanjälkilaskuriin. Molemmat lisätyt laskurit, sekä aiemmin alustalle tuodut laskurit kuten VYR:n Tuotantokustannuslaskurin, MARISKI -navettalaskurin sekä nurmirehun tuotantokustannuslaskurin löydät täältä.

Tuoreimmat lisäykset työkaluihin

Laskureiden lisäksi erilaiset työpohjat- ja työkalut ovat apuvälineitä tilan toiminnan suunnitteluun, johtamiseen sekä riskien hallintaan. Alustalle on tuotu linkki maatilojen varautumisen työkaluihin, ne löydät täältä.