Julkinen hankekuvaus
Tämän kehittämishankkeen tavoitteena olisi merkittävästi nostaa kalan jalostusarvoa ja kehittää tuotteita, joita voidaan käyttää valmisruokateollisuudessa. Tuotteiden kehittämisen tavoitteena on lisätä mm. tuotteiden säilyvyysaikaa. Pidemmät säilyvyysajat ovat ratkaisevassa osassa myös siinä, että voidaan aloittaa sopimuskumppanin kanssa tuotteiden vienti Eurooppaan.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston Suomen ohjelma 2021–2027
Hankenumero
282336
Aloituspäivämäärä
07.04.2024
Loppumispäivämäärä
25.02.2025
Onko kyseessä Leader-hanke?
ei
Toimenpide
Kestävä vesiviljely, jalostus ja kauppa
Alatoimenpide
2.2 Kalastus- ja vesiviljelytuotteiden kaupan pitämisen, laadun, lisäarvon ja jalostamisen edistäminen
Toimenpiteen tyyppi
Kauppa, jalostus, laatu ja lisäarvo
Toimenpiteen tarkenne
Kalan jalostuksen innovaatiot, kehittäminen ja neuvonta
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili