Julkinen hankekuvaus
Kyseessä on puolen vuoden ja neljän kunnan yhteinen esiselvityshanke, jossa selvitetään ko. kuntien yritysten kiinnostusta lähiruoka- ja matkailuelinkeinonsa kehittämiseen. Myös elinkeinot, jotka liittyvät läheisesti lähiruokaan liittyvien raaka-aineiden hankintaan ja/tai myyntiin ovat tutkimuksen kohteena (esim. ravintolat ja maatilat). Kyseiset elinkeinot ovat tärkeitä edellä mainituille alueilla. Tavoitteena on saada selvyys miten alueiden yritykset haluavat kehittää kyseisiä elinkeinoja ja heidän halukkuus tiivimpään yhteistyöhön toistensa kanssa. Mikäli yrityksiltä löytyy halukkuutta toimintojensa kehittämiseen ja yhteistyön lisäämiseen, niin voidaan lähteä muodostamaan varsinaista, isompaa kaksivuotista yhteishanketta. Mikä ja millainen on hankkeen muoto, selviää tässä esiselvityksessä. Toisin sanoen, syntyykö yritysryhmiä, jolloin kyseessä on yritysryhmähankkeita vai onko hankkeessa mukana myös kunnat, jolloin kyseessä on alueellinen yhteistyöhanke kuntien ja yritysten osarahoittamana.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022)
Hankenumero
176330
Aloituspäivämäärä
31.10.2021
Loppumispäivämäärä
28.06.2024
Onko kyseessä Leader-hanke?
kyllä
Toimenpide
Kehittämishanke
Alatoimenpide
7.1 Selvitykset ja suunnitelmat
Toimenpiteen tyyppi
Maaseudun palvelujen ja kylien kehittäminen
Toimenpiteen tarkenne
Selvitykset ja suunnitelmat
Hankeluonne
Paikallinen/Alueellinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili