Hanke Kehittämishanke - 176330 Lähiruokatoimijoiden esiselvityshanke Juvan kunta 01.11.2021 - 28.06.2024 Päättynyt Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Kyseessä on puolen vuoden ja neljän kunnan yhteinen esiselvityshanke, jossa selvitetään ko. kuntien yritysten kiinnostusta lähiruoka- ja matkailuelinkeinonsa kehittämiseen. Myös elinkeinot, jotka liittyvät läheisesti lähiruokaan liittyvien raaka-aineiden hankintaan ja/tai myyntiin ovat tutkimuksen kohteena (esim. ravintolat ja maatilat). Kyseiset elinkeinot ovat tärkeitä edellä mainituille alueilla. Tavoitteena on saada selvyys miten alueiden yritykset haluavat kehittää kyseisiä elinkeinoja ja heidän halukkuus tiivimpään yhteistyöhön toistensa kanssa. Mikäli yrityksiltä löytyy halukkuutta toimintojensa kehittämiseen ja yhteistyön lisäämiseen, niin voidaan lähteä muodostamaan varsinaista, isompaa kaksivuotista yhteishanketta. Mikä ja millainen on hankkeen muoto, selviää tässä esiselvityksessä. Toisin sanoen, syntyykö yritysryhmiä, jolloin kyseessä on yritysryhmähankkeita vai onko hankkeessa mukana myös kunnat, jolloin kyseessä on alueellinen yhteistyöhanke kuntien ja yritysten osarahoittamana. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022) Hankenumero 176330 Aloituspäivämäärä 01.11.2021 Loppumispäivämäärä 28.06.2024 Onko kyseessä Leader-hanke? kyllä Toimenpide Kehittämishanke Alatoimenpide 7.1 Selvitykset ja suunnitelmat Toimenpiteen tyyppi Maaseudun palvelujen ja kylien kehittäminen Toimenpiteen tarkenne Selvitykset ja suunnitelmat Hankeluonne Paikallinen/Alueellinen Asiasanat Elintarvikejalostus Elintarvikevienti Elintarvikkeet Kestävä liiketoiminta hyvinvointi lähiruoka markkinointi naiset resurssitehokkuus ruokamatkailu verkostot Ajankohtaista hankkeesta Hankkeen yhteyshenkilöt Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot ELY-keskus Etelä-Savon ELY-keskus Leader-ryhmä Rajupusu Leader ry Toteutuskunta JUVA Tukiprosentti: 100,00 % Jaa: