Hanke
Kehittämishanke - 140694

Ökad köttkvalitet från Åland – från producent till konsument

Ålands Hushållningssällskap rf

14.09.2020 - 27.02.2023

Käynnissä

Julkinen hankekuvaus

Som en del av utvecklingsarbetet inom den åländska livsmedelsstrategin anordnar Ålands Hushållningssällskap en seminariedag där köttkvalitet - från producent till konsument, står i fokus. Ålands Hushållningssällskap har startat upp ett projekt där huvudmålet är ökad lönsamhet för producenten, bland annat genom utveckling av köttprodukter av hög kvalitet. Projektets tyngdpunkt ligger på betesbaserad köttproduktion och ska därför gynna nyttjandet av åländska naturbeten. Som ett led i detta vill vi bjuda in alla intresserade till en seminariedag där vi gör en djupdykning i temat köttkvalitet. Med hjälp av våra talare får vi följa köttets väg från gården, via partihandeln, till kocken som konsument.

Lisätiedot

Ohjelma/Rahasto

Ahvenanmaan kehittämisohjelma

Hankenumero

140694

Aloituspäivämäärä

14.09.2020

Loppumispäivämäärä

27.02.2023

Onko kyseessä Leader-hanke?

ei

Toimenpide

Kehittämishanke

Alatoimenpide

1.1 Tietämyksen siirto ja tiedotustoimenpiteet - tuki ammattikoulutukseen ja osaamisen kehittämistoimenpiteisiin

Toimenpiteen tyyppi

Tietämyksen siirto, Ahvenanmaa

Toimenpiteen tarkenne

Tietämyksen siirto, tiedonvälitys

Hankeluonne

Paikallinen/Alueellinen

Ajankohtaista hankkeesta

Hankkeen yhteyshenkilöt