Offentlig projektbeskrivning
Keskisuomalaiset raaka-aineet ja elintarvikkeet ovat maailmanluokan tavaraa, jota ei hyödynnetä tarpeeksi. Hankkeessa keskisuomalaisten elintarvikkeiden tarjontaa ja käyttöä alueen ruokapalveluissa pyritään vahvistamaan. Metsäinen menu hankesuunnittelu on lähtenyt yrittäjien omista kokeiluista ja kiinnostuksesta saada enemmän keskisuomalaisia tuotteita hotellien aamupala- ja brunssikäyttöön. Metsäinen menu -yritysryhmähankkeen päätavoitteena on luoda keskisuomalainen aamiaismenu, jota tarjota hotellien aamiaistarjoiluihin valmiina tuotevalikoimana. Päätavoitteena on luoda aamiaismenu, mutta hankkeessa voidaan työstää myös muita yhteismenuja hankkeen aikana esille tulevien tarpeiden pohjalta. Aamiaismenun suunnittelun tärkeänä osana on myös kehittää sille hyvä, vahva ja innostava laatubrändi, jonka avulla saadaan esille tuotteiden erityisominaisuudet. Hankkeen hallinnoijana toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja hanke toteutetaan 1.4.2021-31.3.2022. Hankkeeseen osallistuu kuusi yritystä Keski-Suomesta. Hanke liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan ja sen toteuttamiseen haetaan EU:n maaseuturahaston osarahoitusta.
Mer information
Program/Fond
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Projektnummer
157494
Startdatum
31.03.2021
Slutdatum
17.01.2023
Är det ett Leader-projekt?
ei
Åtgärd
Utvecklingsprojekt
Underåtgärd
16.4 Korta distributionskedjor för livsmedel
Typ av åtgärd
Samarbete
Åtgärdens specifierare
Företagsgruppens utvecklingsprojekt (75 procent).
Projektkaraktär
Lokal/Regional
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto