Projekt
Utvecklingsprojekt - 157494

Metsäinen menu -yritysryhmähanke

Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Oy

31.03.2021 - 17.01.2023

Avslutat

Offentlig projektbeskrivning

Keskisuomalaiset raaka-aineet ja elintarvikkeet ovat maailmanluokan tavaraa, jota ei hyödynnetä tarpeeksi. Hankkeessa keskisuomalaisten elintarvikkeiden tarjontaa ja käyttöä alueen ruokapalveluissa pyritään vahvistamaan. Metsäinen menu hankesuunnittelu on lähtenyt yrittäjien omista kokeiluista ja kiinnostuksesta saada enemmän keskisuomalaisia tuotteita hotellien aamupala- ja brunssikäyttöön. Metsäinen menu -yritysryhmähankkeen päätavoitteena on luoda keskisuomalainen aamiaismenu, jota tarjota hotellien aamiaistarjoiluihin valmiina tuotevalikoimana. Päätavoitteena on luoda aamiaismenu, mutta hankkeessa voidaan työstää myös muita yhteismenuja hankkeen aikana esille tulevien tarpeiden pohjalta. Aamiaismenun suunnittelun tärkeänä osana on myös kehittää sille hyvä, vahva ja innostava laatubrändi, jonka avulla saadaan esille tuotteiden erityisominaisuudet. Hankkeen hallinnoijana toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja hanke toteutetaan 1.4.2021-31.3.2022. Hankkeeseen osallistuu kuusi yritystä Keski-Suomesta. Hanke liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan ja sen toteuttamiseen haetaan EU:n maaseuturahaston osarahoitusta.

Mer information

Program/Fond

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020

Projektnummer

157494

Startdatum

31.03.2021

Slutdatum

17.01.2023

Är det ett Leader-projekt?

ei

Åtgärd

Utvecklingsprojekt

Underåtgärd

16.4 Korta distributionskedjor för livsmedel

Typ av åtgärd

Samarbete

Åtgärdens specifierare

Företagsgruppens utvecklingsprojekt (75 procent).

Projektkaraktär

Lokal/Regional

Aktuellt om projektet

Projektets kontaktpersoner