Uutinen
22.05.2024

Kesäkuun koululutuskimara maaseudun hankkeille huipentuu hanketoimijoiden tapaamiseen Porissa

Kesäkuun koulutuskimara maaseudun hankkeille huipentuu hanketoimijoiden tapaamiseen Satakunnassa

Satakunnan ELY-keskus järjestää kesäkuussa kolme Teams-tilaisuutta maaseudun kehittämishankkeille. Koulutukset järjestetään Teamsissa, ja ne on suunnattu sekä ELY-keskuksen että Leader-ryhmien rahoittamia hankkeita toteuttaville. Koulutuskimara huipentuu hanketoimijoiden tapaamiseen 18. kesäkuuta.

To 6.6. klo 17–18 Hanke näkyviin viestinnän avulla

Järjestääkö hankkeesi kesällä talkoita tai tapahtumia? Kesä on otollista aikaa kertoa hankkeestasi laajemmalle yleisölle ja innostaa ihmisiä mukaan! Webinaarissa kerrotaan vinkkejä siitä, miten tavoitat tapahtumillasi ja hankkeesi tuloksilla laajemman yleisön median kautta. Saat vinkkejä mediayhteistyöhön, iskevän tiedotteen kirjoittamiseen ja Satakunnan maaseutukanavien hyödyntämiseen.

Lisätietoja: Jasmin Rikkonen, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Ti 11.6. klo 9.30–11 Keskustelutilaisuus hanketukien maksuista

Toteutatko parhaillaan maaseudun hanketta tai oletko aloittamassa hanketta? Tilaisuudessa saat käytännönläheisiä vinkkejä maksuhakemusten jättämiseen. Kuulet esimerkiksi palkkojen ilmoittamisesta maksuhakemuksessa ja muita maksatuksen oleellisia tärppejä.

Lisätietoja: Tia Mäensivu ja Jonna Aalto, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

To 13.6. klo 17–18 Saavutettavuus – Erilaisten käyttäjien huomiointi verkkomateriaaleissa

Mikä ihmeen saavutettavuus? Tilaisuuden aiheena ovat hankkeita koskevat saavutettavuusvaatimukset. Perehdymme verkkomateriaalien saavutettavuuteen. Tilaisuudessa avataan saavutettavuuden käsitettä ja katsotaan verkkosivusisältöjen sekä PowerPoint- ja Word-dokumenttien yleisimpiä virheitä saavutettavuuden näkökulmasta.

Lisätietoja: Jasmin Rikkonen, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

18.6. klo 9–11 Maaseudun hanketoimijoiden tapaaminen Porissa

Merkitse päivä jo nyt kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan! Satakunnan maaseudun kehittämistoimijoiden tapaaminen järjestetään läsnätilaisuutena Porin Leijonassa (Yrjönkatu 6) tiistaina 18.6. klo 9–11. Tapaamisessa esitellään hankkeita, joita toteutetaan parhaillaan Satakunnan Älykäs maaseutu -suunnitelman teemoista. Lisäksi keskustelemme ja ideoimme, mitä kaikkea teemojen edistämiseksi voidaan tehdä. Teemoja ovat uudistuva yrittäjyys, vastuullinen ruokaketju, bio- ja kiertotalous sekä hyvä elämä Satakunnassa.

Lisätietoja: Salme Pihlajamaa, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!