Uutinen
30.01.2024

Maaseuturahoituksen valtakunnallisten kehittämishankkeiden haku auki – teemana huoltovarmuus ja varautuminen

Maaseuturahoituksen valtakunnallisten kehittämishankkeiden haku auki – teemana huoltovarmuus ja varautuminen

Maaseuturahoituksen valtakunnallisten maaseudun kehittämishankkeiden ideahaku on avautunut. Ideahaun tarkoitus on valikoida hyviä hankehakemuksia varsinaiseen hakuvaiheeseen ja näin saada käyntiin mahdollisimman vaikuttavia valtakunnallisia kehittämishankkeita. Teemana ideahaussa on huoltovarmuus ja varautuminen. Haku toteutetaan kaksivaiheisena ja nyt on käynnistetty ideahakuvaihe. Ideahaussa voi esittää maaseudun kehittämiseen liittyviä ja valtakunnalliseen hankerahoitukseen soveltuvia ideoita 1.3.2024 saakka. Ideahakuvaiheen jälkeen valitaan parhaat ideat ja käynnistetään varsinainen hakuvaihe. Hakuvaiheeseen valituista ideoista laaditaan varsinainen hankesuunnitelma ja hankehakemus.

Lisätietoa hakuteemasta ja ideahausta saat valtakunnallisten hankkeiden tietosivulta.

Tule kuulolle infotilaisuuteen 7.2.2024

Olet tervetullut kuulemaan lisää ideahaun teemoista ja ideahakuprosessista keskiviikkona 7.2. klo 8:30-9:30 järjestettävään webinaariin.

Infotilaisuuden asiantuntijoina ovat johtava asiantuntija Marianne Selkäinaho ja neuvotteleva virkamies Antonia Husberg maa- ja metsätalousministeriöstä sekä asiantuntija Lassi Hurskainen Hämeen ELY-keskuksesta.

Lisätietoja

Lisätietoja valtakunnallisten kehittämishankkeiden hausta antavat Hämeen ELY-keskuksessa:

maaseudun kehittämisen asiantuntija Lassi Hurskainen, p. 0295 025 046, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

kehittämispäällikkö Timo Kukkonen, p. 0295 025 065, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi