Uutinen
30.11.2023

Satakunnan ensimmäinen Maaseutu-uutiskirje on julkaistu

Satakunnan ensimmäinen Maaseutu-uutiskirje on julkaistu

Mitä Satakunnan maaseudulla tapahtuu? Haluatko pysyä kartalla maaseudun tukimahdollisuuksista yrityksille, yhteisöille ja maatiloille? Tilaa uusi Satakunnan Maaseutu-uutiskirje sähköpostiisi.

Satakunnan ELY-keskuksen, Leader-ryhmien ja kuntien maaseutupalveluiden yhteinen uutiskirje kokoaa ajankohtaisen tiedon yhteen pakettiin.

– Uutiskirjeemme tarjoaa maistiaisia maaseudun kehittämishankkeista, inspiroivia yritystarinoita sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja EU:n maaseutu- ja maatalousrahoituksesta, Satakunnan maaseutuviestinnän koordinaattori Jasmin Rikkonen kertoo.

Tuoreessa uutiskirjeessä kerrotaan muun muassa Alue-TV-hankkeesta, joka menestyi kansainvälisessä kilpailussa, Taikayöntien uudesta matkailusivustosta, viljelijöiden syysilmoituksesta ja Satakunnan tulevista tapahtumista ja koulutustilaisuuksista.

Uutiskirje on maaseuturahoituksen tiedotuskanava Satakunnassa

Uutiskirjeessä kerrotaan Euroopan unionin maaseuturahoituksen mahdollisuuksista ja rahoitushausta Satakunnassa.

EU:n maaseuturahoituksella tarkoitetaan ELY-keskuksen ja paikallisten Leader-ryhmien rahoittamia yritystukia ja maaseudun kehittämishankkeita. Maatalousrahoituksella tarkoitetaan ELY-keskuksen rahoittamia investointitukia ja nuoren viljelijän aloitustukia sekä maatilojen pinta-ala- ja eläinperusteisia tukia, joiden käsittelystä kunnat vastaavat.

Satakunnassa on viisi Leader-ryhmää: Leader Pohjois-Satakunta, Leader Karhuseutu, Leader Joutsenten reitti, Leader Satasilta ja Leader Ravakka.
Satakunnan kunnat ovat muodostaneet neljä maaseutupalveluiden yhteistoiminta-aluetta: Kankaanpään, Porin, Rauman ja Huittisten yhteistoiminta-alueet.

Mitä sinä haluaisit lukea?

Toteutetaanko kotikylässäsi huippuhanketta tai oletko järjestämässä esimerkiksi viljelijöille tai maaseudun kehittäjille suunnattua tapahtumaa? Lähetä juttuvinkki maaseutuviestinnän koordinaattorille: jasmin.rikkonen@ely-keskus.fi

Hyppää maaseudun maailmaan, ja tilaa uutiskirje tästä!

Lisätietoa:

Jasmin Rikkonen, maaseutuviestinnän koordinaattori, Satakunnan ELY-keskus
jasmin.rikkonen@ely-keskus.fi, 02 9502 2126