Julkinen hankekuvaus
Hankkeen tavoitteena on kehittää Kariniemen broilerituottajien (Varsinais-Suomi ja Satakunta) kasvatustilojen kilpailukykyä panostamalla eläinten hyvinvointiin ja tasalaatuisuuteen, mikä vähentää hävikkiä parantaen samalla merkittävästi tilojen taloudellista tulosta. Hanke koostuu kahdesta osa-alueesta: 1. Hävikkiä aiheuttavien taustatekijöiden ja tilakohtaisten heikkouksien/mahdollisuuksien etsiminen tuotantoaineistoa hyväksikäyttäen 2. Broileritilojen tuotanto-olosuhteiden ja katastrofivalmiuden kehittäminen Ensimmäisen osa-alueen tavoiteena on tuottaa taustatietoa toisen osa-alueen toteuttamisen tueksi. Toisessa osa-alueessa tavoitellaan linnun hyvinvoinnin ja teuraserän laadun sekä tuotantoketjun toimitusvarmuuden parantamista. Tavoitteena on tilaneuvonnan avulla lisätä broilerituottajien olosuhteiden hallinnan osaamista ja parantaa kasvattamoiden tuotanto-olosuhteita. Satafood Kehittämisyhdistys ry toteuttaa hankkeen yhteistyössä tuottajien ja hankkeen yksityisen rahan maksavan tahon kanssa.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Hankenumero
41977
Aloituspäivämäärä
31.07.2017
Loppumispäivämäärä
25.10.2022
Onko kyseessä Leader-hanke?
ei
Toimenpide
Kehittämishanke
Alatoimenpide
16.2 Uusien tuotteiden ja menetelmien kehittäminen
Toimenpiteen tyyppi
Yhteistyö
Toimenpiteen tarkenne
Tiedonhankintahanke, teollinen tutkimus (tuki 80 %)
Hankeluonne
Alueiden välinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili