Offentlig projektbeskrivning
Hankkeen tavoitteena on kehittää Kariniemen broilerituottajien (Varsinais-Suomi ja Satakunta) kasvatustilojen kilpailukykyä panostamalla eläinten hyvinvointiin ja tasalaatuisuuteen, mikä vähentää hävikkiä parantaen samalla merkittävästi tilojen taloudellista tulosta. Hanke koostuu kahdesta osa-alueesta: 1. Hävikkiä aiheuttavien taustatekijöiden ja tilakohtaisten heikkouksien/mahdollisuuksien etsiminen tuotantoaineistoa hyväksikäyttäen 2. Broileritilojen tuotanto-olosuhteiden ja katastrofivalmiuden kehittäminen Ensimmäisen osa-alueen tavoiteena on tuottaa taustatietoa toisen osa-alueen toteuttamisen tueksi. Toisessa osa-alueessa tavoitellaan linnun hyvinvoinnin ja teuraserän laadun sekä tuotantoketjun toimitusvarmuuden parantamista. Tavoitteena on tilaneuvonnan avulla lisätä broilerituottajien olosuhteiden hallinnan osaamista ja parantaa kasvattamoiden tuotanto-olosuhteita. Satafood Kehittämisyhdistys ry toteuttaa hankkeen yhteistyössä tuottajien ja hankkeen yksityisen rahan maksavan tahon kanssa.
Mer information
Program/Fond
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Projektnummer
41977
Startdatum
31.07.2017
Slutdatum
25.10.2022
Är det ett Leader-projekt?
ei
Åtgärd
Utvecklingsprojekt
Underåtgärd
16.2 Pilotering och utveckling av nya produkter och metoder inom bioekonomi
Typ av åtgärd
Samarbete
Åtgärdens specifierare
Datainsamlingsprojekt, industriell forskning (80 procent).
Projektkaraktär
Interregional
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto