Julkinen hankekuvaus
Yritysryhmän kehittämishankkeen tavoitteena on tuotteiden jalostusasteen ja pakkausten lisäarvon nostaminen sekä prosessien toiminnan laadun kehittäminen. Mukana on neljä elintarvikealan toimijaa Kanta- ja Päijät-Hämeestä.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Hankenumero
101746
Aloituspäivämäärä
11.08.2019
Loppumispäivämäärä
27.12.2023
Onko kyseessä Leader-hanke?
ei
Toimenpide
Kehittämishanke
Alatoimenpide
16.2 Uusien tuotteiden ja menetelmien kehittäminen
Toimenpiteen tyyppi
Yhteistyö
Toimenpiteen tarkenne
Yritysryhmän kehittämishanke (75 %)
Hankeluonne
Paikallinen/Alueellinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili