Julkinen hankekuvaus
Hankkeessa tuotteistetaan Saarijärvi menu. Menulle tuotetaan reseptiikka ja laadukkaat esittelymateriaalit, joissa tuodaan esille saarijärveläisyys ja puhdas lähituotanto vastaten kasvavaan ruokamatkailijoiden ja kuluttajien kasvavaan tarpeeseen. Hanke aktivoi eri verkostoja, kuten yhdistyksiä, kuntaa ja yrittäjiä, yhteistyöhön.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022)
Hankenumero
165219
Aloituspäivämäärä
30.04.2021
Loppumispäivämäärä
09.02.2023
Onko kyseessä Leader-hanke?
kyllä
Toimenpide
Kehittämishanke
Alatoimenpide
16.4 Elintarvikkeiden lyhyet toimitusketjut
Toimenpiteen tyyppi
Yhteistyö
Toimenpiteen tarkenne
Valtiontukea sisältämätön hanke (100 %)
Hankeluonne
Paikallinen/Alueellinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili