Hanke
Kehittämishanke - 165219

Maistuvaa Saarijärven mailta ja mannuilta

Saarijärven Maa- ja kotitalousnaiset r.y.

30.04.2021 - 09.02.2023

Päättynyt

Julkinen hankekuvaus

Hankkeessa tuotteistetaan Saarijärvi menu. Menulle tuotetaan reseptiikka ja laadukkaat esittelymateriaalit, joissa tuodaan esille saarijärveläisyys ja puhdas lähituotanto vastaten kasvavaan ruokamatkailijoiden ja kuluttajien kasvavaan tarpeeseen. Hanke aktivoi eri verkostoja, kuten yhdistyksiä, kuntaa ja yrittäjiä, yhteistyöhön.

Lisätiedot

Ohjelma/Rahasto

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022)

Hankenumero

165219

Aloituspäivämäärä

30.04.2021

Loppumispäivämäärä

09.02.2023

Onko kyseessä Leader-hanke?

kyllä

Toimenpide

Kehittämishanke

Alatoimenpide

16.4 Elintarvikkeiden lyhyet toimitusketjut

Toimenpiteen tyyppi

Yhteistyö

Toimenpiteen tarkenne

Valtiontukea sisältämätön hanke (100 %)

Hankeluonne

Paikallinen/Alueellinen

Ajankohtaista hankkeesta

Hankkeen yhteyshenkilöt