Hanke Kehittämishanke - 165219 Maistuvaa Saarijärven mailta ja mannuilta Saarijärven Maa- ja kotitalousnaiset r.y. 01.05.2021 - 09.02.2023 Päättynyt Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Hankkeessa tuotteistetaan Saarijärvi menu. Menulle tuotetaan reseptiikka ja laadukkaat esittelymateriaalit, joissa tuodaan esille saarijärveläisyys ja puhdas lähituotanto vastaten kasvavaan ruokamatkailijoiden ja kuluttajien kasvavaan tarpeeseen. Hanke aktivoi eri verkostoja, kuten yhdistyksiä, kuntaa ja yrittäjiä, yhteistyöhön. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022) Hankenumero 165219 Aloituspäivämäärä 01.05.2021 Loppumispäivämäärä 09.02.2023 Onko kyseessä Leader-hanke? kyllä Toimenpide Kehittämishanke Alatoimenpide 16.4 Elintarvikkeiden lyhyet toimitusketjut Toimenpiteen tyyppi Yhteistyö Toimenpiteen tarkenne Valtiontukea sisältämätön hanke (100 %) Hankeluonne Paikallinen/Alueellinen Asiasanat Elintarvikkeet Tuotekehitys lyhyet jakeluketjut lähiruoka ruokamatkailu verkostot Ajankohtaista hankkeesta Hankkeen yhteyshenkilöt Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot ELY-keskus Keski-Suomen ELY-keskus Leader-ryhmä Leader VIISARI ry Toteutuskunta SAARIJÄRVI Julkisen rahoituksen osuus: 90,00 % Jaa: