Offentlig projektbeskrivning
Hankkeessa tuotteistetaan Saarijärvi menu. Menulle tuotetaan reseptiikka ja laadukkaat esittelymateriaalit, joissa tuodaan esille saarijärveläisyys ja puhdas lähituotanto vastaten kasvavaan ruokamatkailijoiden ja kuluttajien kasvavaan tarpeeseen. Hanke aktivoi eri verkostoja, kuten yhdistyksiä, kuntaa ja yrittäjiä, yhteistyöhön.
Mer information
Program/Fond
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022)
Projektnummer
165219
Startdatum
30.04.2021
Slutdatum
09.02.2023
Är det ett Leader-projekt?
kyllä
Åtgärd
Utvecklingsprojekt
Underåtgärd
16.4 Korta distributionskedjor för livsmedel
Typ av åtgärd
Samarbete
Åtgärdens specifierare
Projekt som inte omfattar statligt stöd (100 procent)
Projektkaraktär
Lokal/Regional
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto