Hanke
Utvecklingsprojekt - 165219

Maistuvaa Saarijärven mailta ja mannuilta

Saarijärven Maa- ja kotitalousnaiset r.y.

30.04.2021 - 29.04.2022

Är igång

Julkinen hankekuvaus

Hankkeessa tuotteistetaan Saarijärvi menu. Menulle tuotetaan reseptiikka ja laadukkaat esittelymateriaalit, joissa tuodaan esille saarijärveläisyys ja puhdas lähituotanto vastaten kasvavaan ruokamatkailijoiden ja kuluttajien kasvavaan tarpeeseen. Hanke aktivoi eri verkostoja, kuten yhdistyksiä, kuntaa ja yrittäjiä, yhteistyöhön.

Lisätiedot

Ohjelma/Rahasto

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014 - 2020 (siirtymäkausi 2021 - 2022)

Hankenumero

165219

Aloituspäivämäärä

30.04.2021

Loppumispäivämäärä

29.04.2022

Onko Leader

kyllä

Toimenpide

Utvecklingsprojekt

Alatoimenpide

16.4 Korta distributionskedjor för livsmedel

Toimenpiteen tyyppi

Samarbete

Toimenpiteen tarkenne

Projekt som inte omfattar statligt stöd (100 procent)

Hankeluonne

Lokal/Regional

Erityistavoite

3

Asiasanat

Livsmedel
korta distributionskedjor
matturism
närproducerad mat
nätverk
produktutveckling

Ajankohtaista hankkeesta

Hankkeen yhteyshenkilöt