Julkinen hankekuvaus
Pop up -lähiruokatapahtumahankkeen tarkoituksena on pilotoida lähituottajien yhteinen pop up -ruokatapahtuma, joka popahtaa Liiverin alueella (Seinäjoki, Ilmajoki, Jalasjärvi) tyhjiin liikekiinteistöihin tai vastaaviin tiloihin viikoksi kerrallaan ja kullakin paikkakunnalla 2-3 kertaa eri vuodenaikoina. Hanketta toteutetaan aikavälillä 1.3.2016.-31.1.2017 ja sitä toteuttaa Into Seinäjoki Oy.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Hankenumero
20372
Aloituspäivämäärä
01.03.2016
Loppumispäivämäärä
30.04.2019
Onko kyseessä Leader-hanke?
kyllä
Toimenpide
Kehittämishanke
Alatoimenpide
16.4 Elintarvikkeiden lyhyet toimitusketjut
Toimenpiteen tyyppi
Yhteistyö
Toimenpiteen tarkenne
Tuotteiden, palveluiden ja prosessien kehittämishanke, kokeellinen kehittäminen (tuki 60 %)
Hankeluonne
Paikallinen/Alueellinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili