Hanke Kehittämishanke - 20372 Pop up -lähiruokatapahtumahanke Into Seinäjoki Oy 01.03.2016 - 30.04.2019 Päättynyt Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Pop up -lähiruokatapahtumahankkeen tarkoituksena on pilotoida lähituottajien yhteinen pop up -ruokatapahtuma, joka popahtaa Liiverin alueella (Seinäjoki, Ilmajoki, Jalasjärvi) tyhjiin liikekiinteistöihin tai vastaaviin tiloihin viikoksi kerrallaan ja kullakin paikkakunnalla 2-3 kertaa eri vuodenaikoina. Hanketta toteutetaan aikavälillä 1.3.2016.-31.1.2017 ja sitä toteuttaa Into Seinäjoki Oy. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 Hankenumero 20372 Aloituspäivämäärä 01.03.2016 Loppumispäivämäärä 30.04.2019 Onko kyseessä Leader-hanke? kyllä Toimenpide Kehittämishanke Alatoimenpide 16.4 Elintarvikkeiden lyhyet toimitusketjut Toimenpiteen tyyppi Yhteistyö Toimenpiteen tarkenne Tuotteiden, palveluiden ja prosessien kehittämishanke, kokeellinen kehittäminen (tuki 60 %) Hankeluonne Paikallinen/Alueellinen Asiasanat Elintarvikkeet Ajankohtaista hankkeesta Hankkeen yhteyshenkilöt Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot ELY-keskus Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus Leader-ryhmä Seinäjoen Seudun Kehittämisyhdistys LIIVERI ry Toteutuskunta SEINÄJOKI Julkisen rahoituksen osuus: 60,00 % Jaa: