Hanke
Kehittämishanke - 20372

Pop up -lähiruokatapahtumahanke

Into Seinäjoki Oy

01.03.2016 - 30.04.2019

Päättynyt

Julkinen hankekuvaus

Pop up -lähiruokatapahtumahankkeen tarkoituksena on pilotoida lähituottajien yhteinen pop up -ruokatapahtuma, joka popahtaa Liiverin alueella (Seinäjoki, Ilmajoki, Jalasjärvi) tyhjiin liikekiinteistöihin tai vastaaviin tiloihin viikoksi kerrallaan ja kullakin paikkakunnalla 2-3 kertaa eri vuodenaikoina. Hanketta toteutetaan aikavälillä 1.3.2016.-31.1.2017 ja sitä toteuttaa Into Seinäjoki Oy.

Lisätiedot

Ohjelma/Rahasto

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020

Hankenumero

20372

Aloituspäivämäärä

01.03.2016

Loppumispäivämäärä

30.04.2019

Onko kyseessä Leader-hanke?

kyllä

Toimenpide

Kehittämishanke

Alatoimenpide

16.4 Elintarvikkeiden lyhyet toimitusketjut

Toimenpiteen tyyppi

Yhteistyö

Toimenpiteen tarkenne

Tuotteiden, palveluiden ja prosessien kehittämishanke, kokeellinen kehittäminen (tuki 60 %)

Hankeluonne

Paikallinen/Alueellinen

Asiasanat

Ajankohtaista hankkeesta

Hankkeen yhteyshenkilöt