Hanke Paikallinen kehittäminen - 222055 Underutnyttjad småfisk till storkökens menyer Maivakka Oy Ab 12.01.2023 - 20.02.2024 Päättynyt Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Projektets mål är att utveckla fiskprodukter, som motsvarar de krav som ställs på skolmat och är anpassade för storkök. Projektet stöder således offentliga måltiders tillgång till inhemsk fisk. Målet är också att stärka den regionala fiskenäringen i Österbotten. Projektet genomförs i samarbete med Maivakka Oy Ab, Jakobstadsregionens kommunala kosthåll och nejdens yrkesfiskare. Samarbetsprojektet sammanför olika aktörer från primärproducenter till slutkonsumenten. Samarbete görs också med yrkesskola Optimas kocklinjes (restaurang- och catering) lärare och elever. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston Suomen ohjelma 2021–2027 Hankenumero 222055 Aloituspäivämäärä 12.01.2023 Loppumispäivämäärä 20.02.2024 Onko kyseessä Leader-hanke? kyllä Toimenpide Paikallinen kehittäminen Alatoimenpide 3.1 Paikallinen kehittäminen Toimenpiteen tyyppi Paikallinen kehittäminen Toimenpiteen tarkenne Paikalliset kehittämishankkeet Ajankohtaista hankkeesta Hankkeen yhteyshenkilöt Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot ELY-keskus Varsinais-Suomen ELY-keskus Leader-ryhmä Pohjanmaan kalaleader Toteutuskunta PIETARSAARI Julkisen rahoituksen osuus: 80,00 % Jaa: