Offentlig projektbeskrivning
Hankkeen tavoitteena on nostaa lähialueen ruoka-alan yrittäjien kuten ravintolat, ruuantuottajat ja -jalostajat, tunnettavuutta omalla lähialueellaan, säilyttää perinneruuat kansalaisten keskuudessa ja nostaa eteläpohjalaisia ruokia tähän päivään. Hankkeen tavoitteena on myös yhteisöllisyyden kasvattaminen sekä oman ruokaidentiteetin arvostuksen nostaminen. Tavoitteena on luoda jatkuvaa keskustelua ruuan ja varsinkin sen perinteiden ympärille sekä tuoda myös tutkittua ruokatietoa hankkeen kohderyhmälle. Hankkeessa toteutetaan interaktiivisia yritysvierailuja, facebook live-lähetyksiä ja opintomatkoja ruokatapahtumiin.
Mer information
Program/Fond
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022)
Projektnummer
180011
Startdatum
31.03.2022
Slutdatum
04.12.2024
Är det ett Leader-projekt?
kyllä
Åtgärd
Utvecklingsprojekt
Underåtgärd
7.4 Service på landsbygden
Typ av åtgärd
Service på landsbygden och utveckling av byar
Åtgärdens specifierare
Landsbygdsservice, utveckling
Projektkaraktär
Lokal/Regional
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto