Hanke
Utvecklingsprojekt - 180011

Ruokaperinteet tutuksi

ProAgria Etelä-Pohjanmaa ry

31.03.2022 - 30.12.2023

Är igång

Julkinen hankekuvaus

Hankkeen tavoitteena on nostaa lähialueen ruoka-alan yrittäjien kuten ravintolat, ruuantuottajat ja -jalostajat, tunnettavuutta omalla lähialueellaan, säilyttää perinneruuat kansalaisten keskuudessa ja nostaa eteläpohjalaisia ruokia tähän päivään. Hankkeen tavoitteena on myös yhteisöllisyyden kasvattaminen sekä oman ruokaidentiteetin arvostuksen nostaminen. Tavoitteena on luoda jatkuvaa keskustelua ruuan ja varsinkin sen perinteiden ympärille sekä tuoda myös tutkittua ruokatietoa hankkeen kohderyhmälle. Hankkeessa toteutetaan interaktiivisia yritysvierailuja, facebook live-lähetyksiä ja opintomatkoja ruokatapahtumiin.

Lisätiedot

Ohjelma/Rahasto

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014 - 2020 (siirtymäkausi 2021 - 2022)

Hankenumero

180011

Aloituspäivämäärä

31.03.2022

Loppumispäivämäärä

30.12.2023

Onko Leader

kyllä

Toimenpide

Utvecklingsprojekt

Alatoimenpide

7.4 Service på landsbygden

Toimenpiteen tyyppi

Service på landsbygden och utveckling av byar

Toimenpiteen tarkenne

Landsbygdsservice, utveckling

Hankeluonne

Lokal/Regional

Erityistavoite

1

Asiasanat

Livsmedel
kultur
samhörighet

Ajankohtaista hankkeesta

Hankkeen yhteyshenkilöt