Hanke Kehittämishanke - 140694 Ökad köttkvalitet från Åland – från producent till konsument Ålands Hushållningssällskap rf 15.09.2020 - 28.02.2023 Käynnissä Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Som en del av utvecklingsarbetet inom den åländska livsmedelsstrategin anordnar Ålands Hushållningssällskap en seminariedag där köttkvalitet - från producent till konsument, står i fokus. Ålands Hushållningssällskap har startat upp ett projekt där huvudmålet är ökad lönsamhet för producenten, bland annat genom utveckling av köttprodukter av hög kvalitet. Projektets tyngdpunkt ligger på betesbaserad köttproduktion och ska därför gynna nyttjandet av åländska naturbeten. Som ett led i detta vill vi bjuda in alla intresserade till en seminariedag där vi gör en djupdykning i temat köttkvalitet. Med hjälp av våra talare får vi följa köttets väg från gården, via partihandeln, till kocken som konsument. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Ahvenanmaan kehittämisohjelma Hankenumero 140694 Aloituspäivämäärä 15.09.2020 Loppumispäivämäärä 28.02.2023 Onko kyseessä Leader-hanke? ei Toimenpide Kehittämishanke Alatoimenpide 1.1 Tietämyksen siirto ja tiedotustoimenpiteet - tuki ammattikoulutukseen ja osaamisen kehittämistoimenpiteisiin Toimenpiteen tyyppi Tietämyksen siirto, Ahvenanmaa Toimenpiteen tarkenne Tietämyksen siirto, tiedonvälitys Hankeluonne Paikallinen/Alueellinen Ajankohtaista hankkeesta Hankkeen yhteyshenkilöt Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot ELY-keskus Ahvenanmaa Toteutuskunta JOMALA Kokonaisrahoitus 5 400,00 € Julkinen rahoitus 5 400,00 € EU:n ja valtion osuus sekä mahdollinen kuntaraha Leader-ryhmältä: 5 400,00 € Julkisen rahoituksen jakautuminen: EU: 1 971,00 € Valtio: 3 429,00 € Kunnan suora rahoitus hankkeeseen: 0,00 € Kuntaraha Leader-ryhmältä: 0,00 € Muu julkinen tuki: 0,00 € Julkisen rahoituksen osuus: 100,00 % EU:n ja valtion osuus sekä mahdollinen kuntaraha Leader-ryhmältä: 100,00 % Jaa: